Cum percepe Adina Postelnicu diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Glance. E mai mare cu 11 ani decât el: „În primă fază, am fost nițel speriată”

 Ifrim Georgiana
.

Cum percepe Adina Postelnicu diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Glance. Adina Postelnicu și artistul Glance trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ zece ani. În anul 2019, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Recent, fosta solista din trupa „Heaven' a spus cum percepe diferența de vârstă dintre ea și tatăl fiicei sale, recunoscând că mulți au fost sceptici în legătură cu viitorul relației lor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum percepe Adina Postelnicu diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Glance. Adina Postelnicu, de la trupa Heaven, are o relație cu rapper-ul Glance, pe care l-a cunoscut în urmă cu 10 ani. Cei doi au o fetiță, pe nume Zaynab Maria, însă nu și-au unit destinele până acum. În urmă cu ceva timp, artista spunea că nu crede în instituția căsătoriei, acesta fiind motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului. Solista spune că diferența de vârstă dintre ea și tatăl fiicei sale nu a reprezentat un impediment în relația lor, chiar dacă, nu de puține ori, s-a lovit de prejudecățile celorlalți.

adin-9adin-9

Adina Postelnicu a spus cum percepe diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Glance. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton, deși amândoi sunt persoane publice și au notorietate în industria muzicală rămânească. Totodată, fosta solistă din trupa „Heaven' a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care își îndeplinește rolul de mamă.

Citește și: Fiica Adinei Postelnicu a fost diagnosticată cu astigmatism: „Ea nu a văzut niciodată imaginea clară'

Citește și: Adina de la Heaven își face operație de micșorare a sânilor: „Trebuie să scap de…”

Citește și: Cu ce s-a ales Valentina Pelinel după divorțul de Cristian Boureanu: „Se ocupă avocatul. Știu că mai erau două terenuri”

Citește și: Misha, reacție nervoasă după ce un bărbat i-a trimis poze indecente fiicei sale, pe internet: „Tremur”

Cum percepe Adina Postelnicu diferența de vârstă dintre ea și Glance

Adina Postelnicu spune că diferența de vârstă dintre ea și Glance a făcut-o mai sceptică la începutul relației, însă tatăl fiicei ei a reușit să-i câștige încrederea și s-o cucerească. Când s-au cunoscut, ambii parteneri erau proaspăt ieșiți din alte relații, iar muzica i-a făcut să se apropie unul de celălalt.

„La început lumea a fost sceptică în privința relației noastre, dar iată că au trecut 10 ani și încă suntem împreună. În primă fază am fost nițel speriată, mă gândeam că poate-i plac cluburile și viața de noapte. Cu timpul am descoperit că avem aceleași hobby-uri, ne place să ne plimbam, mergem în vacanță doar noi doi, fără gașcă.

Muzica ne-a legat foarte tare, mai ales că sunt și managera lui. Țin minte că primul featuring cu el l-am avut când avea 18 ani și nu prea l-am băgat în seamă. Totul a venit natural. El ieșise dintr-o relație, eu din alta. Am început să vorbim și s-a legat o prietenie frumoasă, ne plângeam unul altuia, așa a început povestea noastră. La vreun an ne-am dat seama că ne îndrăgostiserăm unul de altul', a susținut artista, potrivit unica.ro.

„Glance este un bărbat matur și un tată foarte bun'

Partenerul de viață al Adinei Postelnicu este un cântăreț de origine arabă și s-a născut în Yemen. Artista spune că tatăl fiicei sale are valori bine conturate, lucru care i-a ajutat să-și construiască o familie conslidată și armonioasă.

„În ciuda faptului că există o diferența de vârstă între noi, Glance este un bărbat matur și un tată foarte bun. Provenind și dintr-o altă religie lucrurile stau altfel, ei își doresc de tineri familie și copii, nu sunt genul să bată câmpii. Sunt foarte dedicați și asta mi-a plăcut cel mai mult', a adăugat solista, potrivit sursei citate.

Ce fel de mamă este Adina Postelnicu

Adina Postelnicu recunoaște că este extrem de atașată de fiica ei, motiv pentru care nu poate sta departe de ea. Artistei i-ar plăcea ca micuța să-i calce pe urme, însă o va încuraja să-și urmeze propriul vis, indiferent de domeniul de activitate.

„Recunosc, sunt o mamă exagerată, adică sunt cu ea 24 din 24 mai puțin când trebuie să plec de acasă. De fiecare dată îmi bubuie inima până mă întorc. Dacă am concert, oricând de departe ar fi, vin acasă pentru că dimineață vreau să mă găsească acolo când se trezește. Zaynab este dependentă de mine și sunt atentă la orice nevoie a ei. De când s-a născut am lipsit doar 2 nopți de acasă.

De pe acum cântă de dimineață până seara, dansează, chiar dacă eu nu i-am insuflat dragostea pentru asta. Nu sunt de acord să urmeze o carieră în acest sens, dar dacă o să vrea, o voi susține. Acum îmi spune că vrea să se facă ‘polis, vom mai vedea până va mai crește. Este foarte ambițioasă, asta clar a luat de a mine', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton