Cum a luat Adda, de fapt, boala Lyme de la mama ei: „S-a întâmplat cel mai probabil...”

 Dumba Gabriela
.

Cum a luat Adda, de fapt, boala Lyme de la mama ei. Adda dezvăluie că nu a luat boala Lyme de la un țânțar, așa cum se transmite de regulă și cum s-a crezut până acum. Artista a vorbit despre cum a acționat boala asupra organismului ei, dar și despre cum a ajuns să fie bolnavă de boala Lyme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a luat Adda, de fapt, boala Lyme de la mama ei. Adda nu a luat boala Lyme de la un țânțar. Ultimii doi ani au fost foarte grei pentru Adda! Cântăreața a avut mari probleme de sănătate, care inițial ar fi fost ignorate de medici și acum Adda reamintește de câte ori i s-a spus că totul este în mintea ei, când ea se simțea rău.

43242-143242-1

Cum a luat Adda, de fapt, boala Lyme de la mama ei

„Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde.

Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă.

Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă. Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile', a povestit Adda în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: La 68 de ani, Anastasia Lazariuc își dezvăluie secretele într-o carte biografică:'Drame în viața mea au fost mai multe'

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Anastasia Lazariuc și tatăl fiicei sale, Ileana:'Erau Romeo și Julieta'

Citește și: Ce a pățit Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor 2022:„L-am pierdut în câteva ore, înnebunesc’

Cum s-a infectat

Adda ar fi luat boala Lyme de la mama ei care, deși este infectată cu virusul care provoacă această afecțiune, nu a dezvoltat niciodată simptome și i-a transmis.

„S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă.

E foarte important să mâncăm sănătos', a mai explicat artista în emisiunea amintită mai sus.

Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme

Acum mai bine de un an, Adda făcea analize peste analize și consulta medici din mai multe specializări, în disperarea de a afla cauzele reacțiilor sale alergice de la nivelul pielii. Inițial a fost diagnosticată cu dermografism și chiar trimisă la Psiholog pe motiv că își imaginează anumite simptome.

De fapt, Adda are Lyme și Bartonella, două afecțiuni foarte periculoase, care încă îi dau mari bătăi de cap. În tot acest timp, cântăreața a urmat un tratament care se pare că a dat roade.

„Trăiesc o perioadă cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%.

Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo. Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr Rareș Simu, om frumos.

Singurul și PRIMUL care mi-a spus că nu-s nebună și să mă testez de Lyme. Singurul care mi-a spus că toate diagnosticele anterioare au fost false. A stat câteva seri la rând cu mine în telefon și m-a liniștit pentru că eram extrem de speriată după ce am ieșit pozitiv’, a scris Adda, pe pagina sa de Facebook.

Adda nu a avut timp să plângă pentru problemele ei de sănătate

Artista nu a avut timp să-și plângă de milă, ci a trebuit să continue să lupte cu bolile cu care a fost diagnosticată și în același timp să continue să-și facă datoriile de mamă și de artist.
„Când am aflat că am Lyme, Alexuțu mi-a cerut să îi fac omletă și cacao cu lapte, nu am avut timp sa bocesc. Trebuie să lupți, să te bucuri de viață, să faci rai din ce ai.

Nu te ajută să stai acasă și să plângi. M-a schimbat în bine experiența asta. Consider că sunt în cea mai bună variantă a mea. Cred că într-o altă viață am fost medic. Acum încerc să vindec prin muzica mea', a mai spus Adda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton