Cum s-a schimbat relația dintre Laura Cosoi și soțului ei, după nașterea celei de-a treia fiice: „Sunt momente când se simte neglijat. Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri” / EXCLUSIV

.

Cum li s-a schimbat viața Laurei Cosoi și soțului ei, după nașterea celei de-a treia fiice. Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au tot ce și-ar putea dori. De departe, ceea ce-i împlinește cel mai mult e frumoasa lor familie. Anul acesta, cei doi au devenit părinți pentru a treia oară, odată cu venirea pe lume a micuței Lara. Deși există unele momente în care el se simte neglijat, actrița fiind ocupată cu fiicele lor, știu cum să treacă peste astfel de momente cu brio.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Să vorbim puțin și despre Cosmin. Așadar, cum este Cosmin, ca tată? Cât de implicat este?

Cosmin este tatăl perfect, numai nu alăptează și nu ține sarcina, și nu naște, în rest face tot, tot, tot! (râde) Este un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil. Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat. Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie, deci nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă.


Noi ne știm de foarte mulți ani, dar suntem în relație de zece ani, și în cei zece ani pot spune că el, în raport cu mine, ca femeie, se comportă ca în prima zi, când era super îndrăgostit, și simt că nu s-a schimbat nimic. Cred că noi încă nu ne-am consumat povestea de iubire și e mare lucru că încă ne e dor unul de celălalt, încă ne căutăm privirile, căutăm să ne întâlnim, să ne facem surprize…


Citește și: Ce probleme a avut Laura Cosoi cu a treia sarcină. De ce a fost nevoită să stea departe de fiicele mari, după ce a născut:„Am depistat că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu fiica ei cea mică, Lara:„Este copilul-muzică. De la început, de când era în burtică, am simțit…’. Cum a decurs botezul / EXCLUSIV

Citește și: Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:'Toată viața mea înseamnă noi'


Citește și: Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose:'Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea'

Cum s-a schimbat relația dintre Laura Cosoi și soțului ei, după nașterea celei de-a treia fiice

Iar ca tată este absolut implicat. E foarte atent, e un foarte fin psiholog, știe să le analizeze pe fete, știe ce nevoi au, e un om care se implică mult – se joacă cu ele și fac tot felul de activități, dar le e și ca un profesor, fiindcă le învață să schieze, să meargă cu bicicleta, să înoate. El e un om care ține foarte mult la genul acesta de activități, mergem pe munte, facem o grămadă de chestii, și nu există pentru el să facem ceva fără fete.


Drept urmare, suntem prin lume cu un copil de două luni și am pornit cu el la o lună. Eu, însărcinată în luna a cincea, cu doi copii mici, în perioada pandemiei, am fost în Thailanda și am stat o lună. Cosmin nu e un om care să aibă piedici, opreliști, frici, anxietăți, că nu putem aia, că nu ailaltă, că să alegem varianta de confort. De fapt, asta este, el nu e un om cu confortul… Vai de mine, să doarmă copiii numai în pat, să aibă ore fixe. Nu, în niciun caz! Noi luăm copiii cu noi, dorm pe unde apucă, dorm pe scaune, dorm în cărucioare, adică n-avem program, apropo de călătorie. Noi așa suntem, mai liberi puțin, nu ne constrângem. Dacă vrem la cină, luăm copiii la cină, și așa am fost și noi crescuți.


„E foarte important să ne protejăm unul pe celălalt’

Cum gestionează Cosmin aceste perioade în care tu ești poate mai obosită, mai ocupată și preocupată cu fetele… este un partener înțelegător?

Aici e vorba despre amândoi, mai obosiți suntem amândoi, pentru că noaptea eu mă trezesc pentru Lara, el se trezește pentru fete. Acum suntem la fel de obosiți sau la fel de odihniți. Avem amândoi la fel de multă nevoie de atenție și de grijă, în plus el mai și lucrează în timpul zilei. Dacă eu mai am timp de respiro, că sunt acasă cu Lara, el e la birou, și când vine de la birou îl luăm de bun la toate. (râde) Cumva, e foarte important să ne protejăm unul pe celălalt și să fim înțelegători amândoi, nu doar el.


Laura Cosoi, despre Cosmin Curticăpean: „Cu siguranță sunt momente când se simte neglijat’

Tu cât de relaxată ești în relația cu Cosmin? Adică te gândești vreodată că poate îl neglijezi sau că poate ajunge el să se simtă neglijat?


Da, cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape. Poate că întotdeauna într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, și momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să-ți gestionezi relația, și e normal, sigur că da. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire, și când știi că, într-un final, va fi bine. E o perioadă doar, noi am mai fost pe-aici. (râde)


La al treilea copil, știm exact cum o să fie. Mi se pare că suntem mai bine ca și cuplu acum față de cum am fost la primii doi, legat de relația pe care o aveam după ce am născut, dacă e să fac o paralelă între cele trei momente.

Ați reușit, în ultimele luni, să aveți și momente pentru voi doi, să fiți singuri?

Am avut o singură dată, când am fost plecați la Istanbul. Eram însărcinată în luna a opta cu Lara. Și în această vacanță am avut un moment splendid. Cosmin a luat bilete la „Traviata, la Arena din Verona, unde am asistat la un spectacol în aer liber, a fost ceva absolut copleșitor. Și da, am fost doar noi doi, și au rămas Ani și Doru, socrii mei, cu copiii la hotel și cu laptele la purtător, pentru Lara (râde).

Sursă foto: Deers Photography, Instagram