Cum l-a schimbat Meghan Markle pe Harry. De la rebel la prințul tuturor

 Alina Dan
.

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să devină soț și soție peste foarte puțin timp. Deși se părea că relația lor a fost construită în pripă, de fapt, în nevoia sa de a-și găsi jumătatea perfectă, prințul Harry a scris povestea de dragoste cu Meghan Markle preț de câțiva ani.

Considerat o cauză pierdută, mai ales după moartea mamei lui, prințesa Diana, în 1997, Harry și-a câștigat reputația de rebel al Casei Regale a Marii Britanii. Mare petrecăreț, mereu pe prima pagină a tabloidelor din cauza comportamentului său care contravenea protocolului regal, Harry s-a refugiat în armată și în misiunile militare pentru a reveni pe linia de plutire și a face cinste titlului de noblețe pe care îl purta. Astfel, odată depășită această etapă de maturizare, prințul Harry a fost pregătit să treacă la următorul nivel.

'S-au încheiat perioada de mare petrecăreț a lui Harry', a declarat o sursă apropiată cuplului pentru revista 'People'. 'Toți prietenii lui cei mai buni sunt la casa lor, au copii, așa că oricum îi rămăseseră foarte puțini apropiați cu care să mai iasă. În plus, și-a dat seama că a cam început să îmbătrânească și chiar era momentul să se liniștească', a spus aceeași sursă.

Duncan Larcombe, fost reporter acreditat pe lângă Casa Regală a Marii Britanii și unul dintre cei care, în anii 2000, l-au însoțit pe Harry în călătoriile sale, este și autorul noii biografii 'Prințul Harry: Povestea din interior'. Acesta consemnează:

'Își dorea cu disperare să se căsătorească și să fie fericit. Vede că fratele lui [ prințul William ] a reușit asta. Iar apariția lui Meghan în viața lui a fost exact de ce avea nevoie. Pentru că ea este cea care îl completează pe Harry'.

Astăzi, datorită viitoarei lui soții, Harry 'poate vorbi despre perioada în care era doar o pacoste și cum a primit înțelegere și sfaturi bune de la Meghan', mai spune Larcombe. 'Faptul că popularitatea lui a rezistat în timp denotă faptul că – deși pentru Casa Regală nu reprezintă o miză prea mare – pentru popor este un vector. El este prințul celor mulți. Oamenii se simt legați de el din motive pe care nu le regăsim la ceilalți membri ai familiei regale. Așa că putem spune că așteptarea lui a meritat'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton