Cum l-a afectat pandemia pe Cristian Țânțăreanu: “Nevastă-mea a intrat în depresie”

 Dumba Gabriela
.

Milionarul Cristian Țânțăreanu a trecut cu bine peste ultimul an și toate provocările pe care pandemia le-a adus cu ea. La 77 de ani se simte excelent, s-a vaccinat, a fost în trei vacanțe și deschide o nouă afacere. Soția sa a fost ceva mai afectată și, spune Țânțăreanu, a fost în depresie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Odată cu ridicarea restricțiilor, lui Cristian Țânțâreanu i-a venit ideea unei noi afaceri și s-a gândit să-și investească banii într-un nou complex, în care vor fi găzduite nunți, concerte, botezuri. Omul de afaceri supervizează chiar el lucrările care au început în Paradisul Verde de la Corbeanca la complexul care, spune el, se va numi Pandemia'.

1-elena-tantareanu1-elena-tantareanu

Fac un complex de evenimente unde se vor face concerte, nunți, botezuri, care se va numi Pandemia. Are trei săli: Sars CoV-1, Sars CoV-2 și Eternitatea. Vom avea și piscină. Sper să terminăm anul ăsta. Lucrez cu indieni', a declarat Cristian Țânțâreanu, la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Omul de afaceri a trecut cu bine de pandemie. Mai mult, a plecat împreună cu soția în trei vacanțe, după ce s-a vaccinat.

Eu mască nu am purtat, dar m-am ferit. Nu cred că am scăpat de pandemie. M-am întors din Egipt, acolo ăia care nu purtau mască erau amendați. Nevastă-mea, cu bolile astea intrase în depresie, plângea de se rupea la nenorocirile altora. Anul ăsta am mers în trei vacanțe. A

m fost în Tenerife și Grecia pe la începutul anului și apoi Egipt.

În Egipt am fost 20 de persoane, cu nepoți cu tot. Prima zi în care a dat voie la boșorogi, am fost la Buftea și m-am vaccinat cu toți boșorogii după mine. Așa putem face și noi chefuri. Eu nu înțeleg ce e în capul unora care nu vor să facă vaccinul', a mai spus Țânțâreanu, potrivit Click!.

Citește și: Cu ce se ocupă Brânzoi, din Las Fierbinți, când nu joacă în serial:

Citește și: Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți.

Citeșite și: Irina Rimes, adevărul despre divorțul de Andi Bănică.

A învins cancerul!

Diagnosticat, în 2011, cu cancer la colon, miliardarul s-a ţinut de drasticul regim, dar şi de tratamentele cu nemiluita și a reușit să învingă maladia.

'La mine a fost așa: Deci eu ieșeam cu sânge, la un moment dat. Rar, dar se întâmpla. Soția mea mi-a spus să merg la doctor, dar nu am vrut până când nu m-a anunțat ea, într-o dimineață, că trebuie să merg că mă așteaptă doctorul. N-am vrut să merg, dar a insistat. M-am dus, mi-a facut colonoscopie și încă niște analize.

Trebuia să aflu rezultatul. A doua zi s-a dus fi-miu să le ia. Trebuia să vină cu rezultatul la ora 9.00. N-am fost preocupat de treaba asta și mi-am adus aminte abia seara. Domle, dar trebuia să vină de dimineață cu rezultatul!.

M-am și gândit – dacă n-a spus nimeni nimic, înseamnă că e cancer. Și a fost în felul următor: Măi, a venit Dragoș?, Da, E cancer?, E cancer!. Și asta a fost toată treaba. Și m-am pregătit de ultimul drum. Credeam că mă curăț. Am împărțit la fiecare: copii, nepoți ca să nu se certe și am așteptat. Am scăpat!', povestea milionarul anul trecut.

În cele din urmă a reușit să se vindece, cu ajutorul neprețuit al soției sale.

M-am luptat cu cancerul cinci ani, dar am triumfat, m-am operat la Paris, am făcut toate tratamentele din lume, am luat pastile cu pumnul, pe care am dat în jur de 20.000 de euro, dar acum mă simt bine, dă-o naibii de boală, a trecut. Am fost la controale, toate au ieşit bine, nu mai este nici o urmă de cancer. Dacă nu era soția mea, demult eram mort. Am acasă o viață foarte frumoasă. ', spunea milionarul în 2016.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton