Cum isi petrece Cabral sarbatorile de iarna

 Adina Rosetti
.

De astazi, viva.ro te tine la curent cu ce planuri au vedetele pentru Sarbatorile de iarna care se apropie. Incepem cu Cabral, simpaticul prezentator al  Povestirilor de noapte de pe Acasa, care ne-a povestit ce a insemnat pentru el anul care tocmai se incheie si in ce loc… exotic isi va petrece vacanta.

 

 

 

Cum a fost anul 2012 pentru tine?

A fost un an bun, in mare parte. A fost mult de munca, si asta-i de bine, au fost proiecte on-line si off-line foarte interesante, am avut ocazia sa lucrez cu niste oameni foarte frumosi. Familia a fost bine, toti sanatosi, toti in ritmul lor si cu zambetul pe buze… Am reusit multe lucruri frumoase si cu Zambet si Suflet… dupa cum ziceam, a fost un an bun, Doamne ajuta!

 

Unde iti petreci Sarbatorile de iarna?

Pe langa casa omului, nu am pic de chef sa ajung intr-o insula indepartata si exotica, cu nume greu de pronuntat… Berceni-ul este destul de exotic!

 

Ce cadouri astepti de la Mos Craciun?

Niciunul, mi le cumpar singurel. Sunt foarte dificil atunci cand vine vorba de cadouri, e virtual imposibil sa ma nimeresti, asa ca… mai bine o lasam asa si ramanem prieteni.

 

Ce asteptari/sperante/planuri ai pentru noul an?

Nimic deosebit si special… imi doresc sa-mi fie toti sanatosi, sa functioneze treburile, sa ne infloreasca proiectele, sa reusim sa ne facem treaba si, cu ceva noroc, sa ne si distram printre picaturi!

 

Un mesaj de sarbatori pentru cititorii VIVA…

Umanilor, sa fiti sanatosi si fericiti, sa va iasa planurile bune, s-aveti parte de bine, ca de rau… sa ne lipsim!

 

Foto: ProTV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton