Cum își menține Carmen Brumă silueta, la 45 de ani: „În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite...” / EXCLUSIV

.

Carmen Brumă ne-a dezvăluit cum își menține silueta. La 45 de ani, vedeta continuă să se laude cu o siluetă suplă, ca trasă prin inel, și reușește să le facă-n ciudă tuturor puștoaicelor. Consideră că un stil de viață sănătos începe cu o dietă, însă aceasta va da roade doar în anumite condiții. Iată de ce unii oameni care slăbesc revin rapid la greutatea inițială! Partenera lui Mircea Badea ne-a spus unde e greșeala!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Aș vrea să migrăm acum spre o altă zonă, care te-a consacrat – nutriția. Ai scris trei cărți și ești o inspirație pentru multe femei. Sunt convinsă că ai schimbat multe destine din punctul ăsta de vedere. Poți să ne dai câteva exemple?

Cu multă recunoștință și mândrie îți spun că am primit multe mii de mesaje impresionante în toți acești ani de la oamenii care au reușit să câștige lupta cu kilogramele pe termen lung cu ajutorul programelor mele. Pe contul meu de Instagram, la secțiunea „Repere sunt postate o parte dintre rezultatele celor care au slăbit cu programele mele. Special pentru ei am creat un grup pe Facebook care se numește „Slăbește cu Carmen Brumă, unde au acces toți cei care folosesc programele mele.


Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă:'Ne scuzați, atât s-a putut'

Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:’Simt nevoia să mă laud’

Citește și: Anamaria Prodan susține că este șantajată de Laurențiu Reghecampf:'Să ai dosarul medical al cuiva și să…'


Citește și: Cum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere.Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii

Cum își menține Carmen Brumă silueta, la 45 de ani

Internetul abundă de diete, sfaturi „avizate și pastile-panaceu. Totuși, mulți dintre cei care slăbesc revin rapid la greutatea inițială. Unde greșesc?

Greșesc atunci când consideră că toate aceste metode au termen de garanție nelimitat și că poți să te întorci fără probleme la stilul de alimentație pe care îl aveai înainte de folosirea lor. O dietă nu-ți garantează „neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă.


În concedii cum vă descurcați? Bănuiesc că acolo este mai greu să nu încercați diverse delicatese… Te-ai întors vreodată măcar cu un kilogram în plus?

În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre. (zâmbește)


Care e rutina ei zilnică de beauty

Să trecem la capitolul frumusețe! Știu că ai făcut recent o procedură nechirurgicală… Te gândești, în viitor, să mai aduci și alte îmbunătățiri? E ceva ce te deranjează fizic la tine și ai vrea să schimbi?

Sunt o femeie de 45 de ani care își dorește să aibă grijă de ea cu mijloacele puse la dispoziție de epoca în care trăiește. Între un castravete pus pe față și un tratament de hidratare făcut la dermatolog sau estetician e o mare diferență. Dacă sunt în pădure și vreau să fac un foc, decât să ciocnesc două pietre ca să obțin o scânteie la un moment dat, prefer să folosesc chibritul, dacă tot îl am la dispoziție. E mult mai eficient. Sigur că poți să faci un foc mic ca să te încălzești sau să-ți scape lucrurile de sub control și să dai foc pădurii, dar asta e o altă discuție pentru un alt interviu. (zâmbește)


Care este rutina ta zilnică de beauty? Apelezi la măști făcute în casă, ești fan al produselor naturiste? Poți să ne dai niște tips-uri de înfrumusețare?

Apelez la produse profesionale în mare parte și la ajutorul specialiștilor. Din punctul meu de vedere, rutină de beauty înseamnă alimentație echilibrată, hidratare, suplimente, produse cosmetice adaptate tipului de ten, tratamente cosmetice combinate cu proceduri dermato-estetice.

Sursă foto: Instagram