Cum își crește Cosmin Cernat cele două fiice: „Cred că am fost un fel de bunic pentru copiii mei”. Ce spune despre relația cu soția lui

 Ifrim Georgiana
.

Cum își crește Cosmin Cernat cele două fiice. Fostul moderator de la Exatlon are o carieră de succes și o familie superbă. De 13 ani, acesta este căsătorit cu Mădălina, de profesie producător TV. Din mariajul cu atleta Monica Iagăr, comentatorul sportiv are două fiice, pe nume Maya și Ayana. Recent, acesta a făcut câteva destănuiri despre relația cu copiii lui, fiind de părere că nu s-a comportat ca un „tată de fete', ci ca un „bunic'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum își crește Cosmin Cernat cele două fiice. Cosmin Cernat este unul dintre unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară, fost moderator al emisiunilor „Exatlon' și „FanArena'. Acesta și-a făcut debutul în presă în anul 1994 și are o vastă experință în calitate de comentator sportiv. În plan personal, prezentatorul este căsătorit de 13 ani cu Mădălina Moroșanu. La rândul ei, producătoarea TV are un fiul din fosta căsnicie, pe nume Matei. Cosmin Cernat este destul de rezervat când vine vorba despre viața privată, însă, într-un interviu recent, a dezvăluit ce fel de tată este pentru copiii lui și ce calități a observat la fiicele lui.

cos-7cos-7

În cadrul aceluiași interviu, prezentatorul emisiunii „Invitatul de la 12' a vorbit și despre relația cu partenera lui de viață. Deși activează în același domeniu, se pare că celor doi soți nu prea le place să aducă subiectele legate de muncă acasă.

Citește și: Cosmin Cernat, secretul căsniciei de 13 ani cu soția lui, Mădălina: „Îi mulțumesc pentru felul în care a avut grijă de fetele mele'

Citește și: Cum a slăbit Cosmin Cernat 12 kg: „Arăt ca un actor de la Hollywood'

Citește și: Ce gest a făcut Tudor Chirilă pentru Dorina Chiriac, fosta sa iubită, de Valentine’s Day: „Când marketingul dragostei…”

Citește și: „Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot”. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Cum își crește Cosmin Cernat cele două fiice

Prezentatorul TV spune că s-a comportat ca un bunic în relația cu fiicele sale, căci le-a purtat foarte multă grijă și a fost extrem de implicat în viețile acestora. Cosmin Cernat și-a spus părerea despre impactul tehnologiei în viețile tinerilor și consideră că volumul de informații de pe internet poate fi copleșitor și greu de filtrat.

„Eu nu cred că sunt tată de fete, eu cred că am fost un fel de bunic pentru copiii mei… Cei foarte apropiați mie știu că iubesc copiii foarte mult și mă comport ca atare. Legat de impactul social media asupra tinerilor și de dependența de tehnologie, aici discuția este lungă; din punctul meu de vedere, totul trebuie să plece de la părinți, de la felul în care copiilor li se explică foarte clar, cu subiect și predicat, că tehnologia e bună, că avem nevoie de ea, că ne face viață mai ușoară. Și că trebuie să se ferească de ea în exces. De asemenea, e greu de înotat, de trăit în marea asta de informații care nu pot fi verificate. Dacă reușești să îți găsești echilibrul, e ok, dar e mult de lucru în direcția asta', a susținut aceasta, potrivit fanatik.ro.

Cum își descrie prezentatorul fiicele

Cosmin Cernat este de părere că fiica lui cea mare, Ayana, are o personalitate asemănătoare cu a lui, căci tânăra este extrem de organizată și îi place să fie la curent cu tot ce se întâmplă. Pe de altă parte, Maya este o fire mai artistică și visează să devină medic veterinar.

„Cred că cea mare (Ayana) este la fel de organizată ca și mine și trebuie să știe ce se întâmplă într-o zi, într-o săptămână, pe termen lung, iar Maiei îi place partea aceasta, nu neapărat artistica, ci să viziteze muzee, să citească… Își dorește să devină medic veterinar, tocmai asta discutam recent', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Ce spune despre relația cu soția lui

Cosmin Cernat a descris relația cu soția lui, Mădălina. Cei doi sunt pasionați de tenis, cinematografie și teatru, însă preferă să nu discute subiectele legate de muncă.

„Soția mea este un producător respectat de televiziune, nu prea vorbim despre prestațiile mele la radio sau TV decât arareori. Îmi spune, într-adevăr, ce consideră că nu fac bine și mi se pare firesc să fie așa. Mai povestim pe acasă ce se întâmplă în media, dar destul de rar. Fiind amândoi pasionați de tenis, vorbim mult despre Nadal, Federer, dar și despre noua generație de jucători de tenis. Mai povestim, iarăși, despre ce ne mai place nouă, cinematografie și teatru', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton