Cum îşi creşte Angelina Jolie cei şase copii

 Florentina Liutic
.

Angelina Jolie a pozat recent pentru revista Vogue, celebra actriţă fiind protagonista unui pictorial realizat de Annie Leibovitz în care apare fericită şi zâmbitoare alaturi de copiii ei.

 

angelina

Chiar dacă Angelina este implicată în multe proiecte, de la angajamentele umanitare la producţiile în care joacă sau pe care le regizează, ea nu uită că este în primul rând mama a 6 copii.

 

Frumoasa actriţă a pozat înconjurată de copiii săi, iar pozele au reuşit să surprindă acea complicitate care există între o mamă şi copii.

 

De asemenea, actriţa a mărturisit că întotdeauna îşi face timp să fie împreună cu copiii săi, petrecând momente individuale cu fiecare dintre ei.

 

Angelina a mai dezvăluit că cei şase copii o ştiu mai degrabă pe ea de frică decât pe tatăl lor şi a povestit o întâmplare din perioada în care se pregătea pentru „Maleficent'.

 

Când s-a închis într-o cameră pentru a repeta, copiii au început o luptă în faţa uşii. Altfel a fost când Brad a folosit biroul , iar ea a trebuit să schimbe locul în care îşi făcea lecţiile vocale şi s-a aflat în mijlocul lor. Nimeni nu a deranjat-o. Nicio întrerupere.

 

„A fost clar pentru mine că dacă te văd şi te aud şi te afli chiar în cameră, îţi acordă spaţiul de care ai nevoie'.

 

Brad Pitt şi Angelina Jolie obişnuiesc să-şi ia copiii cu ei atunci când filmează în diverse părţi ale lumii.

 

Foto: Hepta, Vogue

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton