Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu: „Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza...”

.

Adela Popescu și Alina Chivulescu au dezvăluit cum a început prietenia dintre ele, în urmă cu mai bine de zece ani. Cele două actrițe s-au cunoscut la filmările serialului „Aniela', iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși au perioade în care nu își vorbesc deloc, acest lucru nu le-a afectat niciodată relația. Iată care este secretul legăturii lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Adela Popescu și Alina Chivulescu se numără printre cele mai apreciate actrițe din România, dar puțină lume știe că le leagă o prietenie de mai bine de un deceniu. Relația lor de prietenie a început în urmă cu 13 ani, atunci când jucau împreună în serialul „Aniela’, ce era difuzat pe Acasă TV. Deși nu au mai împărțit același platou de filmare, legătura lor a rezistat în timp și prețuiesc fiecare clipă petrecută una cu cealaltă, având foarte multe lucruri în comun.


Astăzi, Adela Popescu a avut parte de o supriză extrem de plăcută la „Vorbește lumea’, emisiune pe care o prezintă la PRO TV. Buna ei prietenă, Alina Chivulescu, a acceptat invitația de a veni în platou, marți, pe 12 aprilie, la inițiativa lui Shurubel și a lui Bogdan.

Citește și: Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan:„E adrenalină’


Citește și: Cum își împarte Adela Popescu timpul între cei trei băieți:'De cele mai multe ori, mă simt vinovată'

Citește și: Primele imagini cu Laura Giurcanu, la întoarcerea de la Survivor.A fost așteptată cu sarmale și cozonac 

Citește și: Oana Sîrbu, despre înmormântarea lui Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceenii:„Nimeni nu a întrebat de dumnealui, au venit doar…’

Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu


Adela Popescu nu s-a așteptat nicio clipă că va avea marți, 12 aprilie, o invitată atât de specială în emisiune. Cu această ocazie, Alina Chivulescu a mărturisit că soția lui Radu Vâlcan o invitase și în urmă cu aproximativ patru ani, dar a refuzat. S-au bucurat însă de revedere acum, ca două bune prietene.

„Mă gândeam de ce m-am băgat în asta. Adela m-a invitat acum vreo patru ani și am spus că nu vreau’, a spus Alina Chivulescu la „Vorbește lumea’.

Se cunosc de peste 10 ani


Adela Popescu are două cele mai bune prietene: pe Dana Rogoz și pe Alina Chivulescu. Cu cea din urmă, prezentatoarea TV s-a cunoscut la filmările serialului „Aniela’, în urmă cu mai bine de 10 ani. De atunci, ele au păstrat legătura și au devenit foarte unite.

„Eu nu știu când s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la Aniela și ne-am unit pe viață într-un turneu de teatru. Eu atunci am început să o respect pe Alina. Voi știți cât citește? Eu eram cu serialele, Alina citea’, a povestit Adela Popescu.


„Avem perioade în care nu ne vorbim deloc’

Mai demult, Alina Chivulescu și Adela Popescu au fost împreună într-un turneu în care și-au făcut multe amintiri frumoase. Cea dintâi a mărturisit că a învățat foarte multe lucururi de la soția lui Radu Vâlcan. Deși au perioade în care nu-și vorbesc deloc, nu au stat niciodată supărate una pe cealaltă și nu s-au certat nici măcar o dată. Potrivit spuselor lor, asta se datorează faptului că își poartă un mare respect una celeilalte.


„Noi avem perioade când vorbim foarte des și perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza Alinucăi. Dar eu sunt omul care o înțelege perfect. Și eu sunt omul care simte nevoia să facă asta’, a mai spus Adela Popescu.


Cum s-au descris cele două prietene una pe cealaltă

În timpul emisiunii de la PRO TV, Shurubel și Bogdan i-au lansat Alinei Chivulescu. I-au cerut actriței din serialul „La bloc’ să o descrie pe Adela Popescu în câteva cuvinte. Vorbele ei au emoționat-o foarte mult pe soția lui Radu Vâlcan.

„Adela e minune. Are o energie mișto. Este empatică. Este diplomată, ceea ce eu mai scap pedala câteodată’, a descris-o Alina Chivulescu pe Adela Popescu.

La rândul ei, și Adela Popescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Alinei Chivulescu. Aceasta a mărturisit că grupul ei intim de prietene e format doar din Dana Rogoz și actrița din „La Bloc’.


„Mie îmi e greu să spun ce înseamnă. Nu știu când s-a întâmplat. Dacă e să mă gândesc la grupul meu intim de prietene, este format din Dana și Alina. A fost foarte natural și foarte profund’, a susținut prezentatoarea de la PRO TV.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran