Cum a început povestea de iubire dintre Regele Charles și soția lui. Imagini rare cu Camilla Parker, din tinerețe

 Miniosu Alexandra
.

Cum a început povestea de iubire dintre Regele Charles al III-lea și soția lui. Relația dintre noul Rege al Angliei și partenera lui de viață, Camilla Parker-Bowles, pare a fi desprinsă din filmele de dragoste. Sunt împreună de aproape două decenii și amândoi au mai fost căsătoriți înainte. Iată cum arăta Regina Consort în tinerețe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum a început povestea de iubire dintre Regele Charles al III-lea și soția lui. Noul rege al Angliei și partenera lui de viață, Camilla Parker-Bowles, s-au cunoscut în urmă cu mulți ani. Însă, înainte de a se căsători, amândoi au avut și alte mariaje.

Queen Elizabeth platinum jubilee thanks giving serviceQueen Elizabeth platinum jubilee thanks giving service

Camilla Parker-Bowles sau, mai nou, Regina Consort, a devenit mama vitregă a Prinților William și Harry, după ce tatăl lor, Regele Charles al III-lea, s-a însurat cu ea în aprilie 2005. Atunci, ea devenea ducesă de Cornwall. Aceasta are doi copii și din fosta căsnicie, cea cu Andrew Parker Bowles, pe TomParker Bowles și Laura Lopes.

Citește și: Cum arată casa Regelui Charles de la Viscri.„Casa albastră' a fost cumpărată în 2006

Citește și: Regele Charles al III-lea, întâmpinat la Palatul Buckingham cu „Long Live the King”.Gestul făcut de suveran

Citește și: Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi pare rău pentru ea, dar…”

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini:”Acordul soțului…”

Cum a început povestea de iubire dintre Regele Charles al III-lea și soția lui

Potrivit libertateapentrufemei, fiica Laurei, Eliza, a fost chiar una dintre domnișoarele de onoare de la nunta Prințului William cu soția lui, Kate. Evenimentul a avut loc în 2011, iar ea avea pe atunci doar trei ani.

Cu toate că e soția lui Charles al III-lea de mai bine de un deceniu, unii o acuză încă de faptul că i-ar fi distrus căsnicia Regelui. În plus, alții o acuză și de faptul că i-a luat locul prințesei Diana, supranumită prințesa inimilor de admiratorii ei.

Camilla Parker-Bowles s-a născut pe data de 17 iulie 1947, cu numele Camilla Rosemary Shand. Aceasta a devenit cunoscută pe întreg mapamondul ca cea mai frumoasă amantă regală a secolului XX. Multă vreme, oamenii au acuzat-o că i-ar fi distrus căsnicia Regelui Charles al III-lea cu Prințesa Diana.

Regele Charles al III-lea și soția lui, Camilla, s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, în 1971. La acea vreme, el avea puțin peste 20 de ani. După ce au ieșit împreună o vreme, acesta s-a îndrăgostit până peste cap de ea. În ciuda sentimentelor sale, famlia regală s-a opus relației. Astfel, Charles a fost atunci nevoit să se despartă de cea pe care o considera sufletului lui pereche.

A mai fost căsătorită

La acea vreme, și Camilla are o tânără fermecătoare. După despărțirea de Charles, care era prinț la acea vreme, ea s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles, în iulie 1973. Și Charles și-a refăcut viața, iar câțiva ani mai târziu s-a căsătorit cu Diana, în iulie 1981.

Însă, deși s-a căsătorit cu prințesa Diana, Charles nu a reușit să o scoată complet de la inimă pe Camilla. Deși amândoi erau implicați în alte mariaje, ar fi continuat să formeze o relație. Despre idila lor s-a aflat însă abia în 1992.

Apoi, atât Charles, cât și Camilla, au divorțat, pentru a putea fi împreună. Ulterior, Prințesa Diana a murit într-un accident tragic de mașină. La 8 ani de la pierderea lui Lady Di, în 2005, cei doi anunțau logodna, iar după câteva zile s-au căsătorit.

Prințesa Diana ar fi înfruntat-o pe Camilla Parker-Bowles

Conform revistei Oggi din Italia, Prințesa Diana ar fi suferit enorm din cauza aventurii pe care Charles a avut-o cu Camilla. La un moment dat, când nu a mai rezistat, Lady Di ar fi mers să o confrunte direct, însă Camilla i-ar fi spus niște vorbe care ar fi dărâmat-o. Atunci, ar fi fost pentru prima dată când ar fi realizat cum e privită de oameni și de familia regală și că nimănui nu i-ar fi păsat de faptul că nu e fericită.

„Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești, a mărturisit un apropiat al lui Lady Di. Atunci, Prințesa Diana i-ar fi răspuns devastată: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu'.

Cum se înțeleg Kate Middleton și prințul William cu ea

Se pare că Kate Middleton și prințul William au o relație foarte bună cu soția Regelui Charles al III-lea. Anul trecut, pe 17 iulie 2021, când Camilla Parker-Bowles împlinise 74 de ani, aceștia i-au transmis un mesaj public.

La acea vreme, Kate Middleton și prințul William i-au făcut o urare emoționantă, pe contul lor de Instagram, alături de o imagine: „Îi urăm ducesei de Cornwall o zi de naștere fericită'.

Sursă foto: Hepta, Profimedia Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton