Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei. Artista, însărcinată în opt luni, și soțul ei au fost nași de cununie

.

Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei, însărcinată în opt luni? Asta au fost curioși să afle fanii artistei, după ce s-a aflat că ruda ei s-a însurat. Interpreta de muzică populară s-a distrat pe cinste la fericitul eveniment, iar vestimentația aleasă i-a pus în valoare burtica de gravidă. Iată cum a ales vedeta să se îmbrace!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor din mediul online cum s-a îmbrăcat la nunta fratelui ei, însărcinată în opt luni. Îndrăgita interpretă de muzică populară și-a pus perfect în valoare burtica de gravidă printr-o rochie de-a dreptul spectaculoasă. De asemenea, soția lui Adi Rus nu a ezitat să opteze pentru o culoare destul de îndrăzneață, de vară.

Duminică, 3 iulie 2022, a fost mare sărbătoare în familia Vlăduței Lupău. Weekend-ul trecut, fratele artistei, Bogdan Lupău, a decis că e momentul să se așeze la casa lui și s-a însurat cu aleasa inimii lui. Simina și Bogdan Lupău au împreună o fiică, iar ieri au făcut cununia religioasă, eveniment la care nu avea cum să lipsească celebra cântăreață.


Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta:„În curând, o să știu ce înseamnă viața cu adevărat’

Citește și: Cum arată și unde se află vila în care se mută Vlăduța Lupău:'Am dat startul lucrărilor acum un an'

Citește și: Nicoleta Luciu își decolorează părul singură, acasă, cu doar 3 ingrediente:'Rezultatele se văd de la prima utilizare'

Citește și: Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie:„Tot ce spune ea e…’


Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei, însărcinată în opt luni

Vlăduța Lupău a avut o apariție spectaculoasă la nunta fratelui ei. Soția lui Adi Rus a îmbrăcat o rochie destul de îndrăzneață, care i-a venit perfect. Gravidă în opt luni, aceasta a optat pentru o ținută mai lejeră, dar foarte elegantă, ca să nu o deranjeze la dans.

Rochia purtată de Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei a fost una lungă, lejeră, de culoare verde prăzuliu, cu umerii goi. De asemenea, rochia artistei a avut un decolteu destul de generos, o despicătură pe picior și două fundițe la nivelul brațelor, decorate cu pietre prețioase. La spate, aceasta a fost tip corset.


Artista și soțul ei au fost nași de cununie

Deși mai are puțin până ce va naște, se pare că Vlăduța Lupău se simte excelent. Drept dovadă, cântăreața nu a avut nicio problemă să poarte pantofi cu toc înalt la nunta fratelui său. În ceea ce privește coafura, solista a optat pentru una simplă, un coc, iar pentru machiaj a optat pentru un smockey eyes. Ținuta ei a fost accesorizată perfect cu un colier cu diamante.

„Cele mai bune (n.r imagini) din ziua de azi. Ziua iubirii…’, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, în ziua nunții fratelui ei.


Vlăduța Lupău a avut mari emoții pentru acest eveniment, mai ales că ea și soțul ei, Adi Rus, au fost și nași de cununie pentru cei doi însurăței.

„Nașă, soră, mătușă, prietenă. Azi’, a mai scris solista pe Instagram.


Ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 8 luni

De curând, Vlăduța Lupău le-a arătat admiratorilor ei de pe rețelele de socializare ce mănâncă în ultimul trimestru de sarcină. Îndrăgita interpretă urmează să devină mamă pentru prima dată la sfârșitul acestei veri. Vedeta trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei, astfel că nu ezită să se răsfețe și să-și facă toate „plăcerile nevinovate.

Se pare că, spre deosebire de alte femei, Vlăduța Lupău își face toate poftele în perioada sarcinicii. În urmă cu scurt timp, ea a postat un filmuleț pe Instagram prin care le-a arătat internauților ce mănâncă. Vedeta avea în față o masă plină, pe care se regăseau diferite produse: gogoși, gem de caise, pepene galben, piersici, cireșe, banane, etc.

Sursă foto: Instagram, Facebook