Cum s-a îmbrăcat Camilla Parker la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

.

Cum s-a îmbrăcat Camilla Parker la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Rând pe rând, încă din prima parte a zilei, membrii Familiei Regale și-au făcut apariția la funeraliile Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Printre cei prezenți se numără și Regina Consoartă, soția Regelui Charles al III-lea. Aceasta i-a adus un ultim omagiu suveranei, fiind îmbrăcată în negru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


S-a aflat cum s-a îmbrăcat Camilla Parker la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Soția Regelui Charles al III-lea, cunoscută mai nou sub denumirea de Regina Consoartă, a venit să-și ia „rămas-bun’ de la regretata suverană, încă din prima parte a zilei. Îmbrăcată în haine negre, de doliu, aceasta e vizibil afectată de moartea fulgerătoare a Majestății Sale.

Astăzi, 19 septembrie 2022, Regina Elisabeta a II-a e condusă pe ultimul drum, atât de lideri politici, apropiați, dar și de mii de admiratori. Funeraliile de stat sunt în plină desfășurare, iar, după încheierea lor, urmează ca Majestatea Sa să fie înmormântată. La evenimentul trist și-a făcut apariția și nora ei, Camilla Parker, soția Regelui Charles al III-lea.


Citește și: Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Ce semnifică macii roșii pe care îi poartă în piept cei din Familia Regală Britanică

Citește și: Unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a.Sicriul cu trupul neînsuflețit al Prințului Philip va fi mutat din actualul loc de veci

Citește și: Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor:„Am o minunăție’

Cum s-a îmbrăcat Camilla Parker la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a


După moartea Reginei Elisabeta a II-a, pe tron s-a urcat fiul ei, Charles al III-lea. Astfel, soția lui, Camilla Parker, a devenit Regina Consoartă. Astăzi, la funeraliile marii suverane și-a făcut și ea apariția, extrem de tristă, la fel ca toți cei care au iubit-o pe Regina Angliei.

Soția Regelui Charles al III-lea apare în câteva imagini alături de Kate Middleton și Meghan Markle. În fotografii, Camilla Parker e îmbrăcată în haine negre și poartă pe cap o pălărie în aceeași nuanță. Regina Consoartă are la gât un lanț auriu, o broșă în piept și mai multe brățări pe mână. De asemenea, ea și-a accesorizat ținuta cu o geantă tot neagră.


Soția Regelui Charles al III-lea, îndurerată de moartea suveranei

De remarcat e însă expresia de pe chipul Camillei Parker. Soția Regelui Charles al III-lea pare în continuare foarte afectată de moartea Reginei Elisabeta a II-a. În imagini, aceasta afișează o expresie tristă și mâhnită.

Lângă ea au fost surprinși și doi dintre copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, Prințul George și Prințesa Charlotte. În spatele lor stau Kate și Meghan Markle, ambele îmbrăcate în negru. O remarcă poate fi și faptul că atât Regina Consoartă, cât și Kate, Meghan și Charlotte poartă pălării negre pe cap, în semn de doliu.


Unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată luni, 19 septembrie. Miercuri, 14 septembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al suveranei a părăsit pentru ultima oară Palatul Buckingham. Acesta a fost expus la Westminster Hall, iar locul de veci al Majestății Sale va fi în Capela Memorială Regală George al VI-lea.

Mama si tatăl Reginei Elisabeta a II-a sunt îngropați acolo, iar cenușa surorii sale, prințesa Margareta se află în același loc. La finalul slujbei, sicriul va fi mutat în cripta regală a capelei, unde este înmormântat și soțul reginei, prințul Philip.


Sicriul cu trupul neînsuflețit al prințului Philip a fost păstrat în cripta regală de la Capela St.George a Castelului Windsor, timp de 17 luni. După moartea Reginei, acesta va fi mutat, iar Ducele de Edinburgh va fi mutat alături de soția sa. Cei doi au trăit împreună 73 de ani și au avut patru copii. Povestea lor de dragoste a început printr-un schimb de scrisori. Nunta a avut loc pe 20 noiembrie, la Westminster Abbey.


Cine va lua parte la slujba de înmormântare privată

La finalul slujbei de înmormântare de stat a Reginei, care va avea loc la Westminster Abbey, luni, 19 septembrie, sicriul reginei va fi dus într-o procesiune la Westminster Abbey.

Sicriul suveranei va fi purtat în procesiune de la Westminster Abbey la Wellington Arch. De acolo, la Palatul Windsor nde locul ei final de odihnă va fi capela memorială a Regelui George al VI-lea de la capela Sf. George. Spre seară, membrii familiei regale de rang înalt vor participa la o slujbă de înmormântare privată. Conform presei britanice, așa cum s-a procedat la înmormântare tatălui ei, regele Charles va arunca o mână de pământ pe sicriul mamei sale.

Sursă foto: Hepta, Profimedia