Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak. Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

.

Într-un moment de maximă sinceritate, Adelina Petrițu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și i-a catalogat cu câte un cuvânt pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak. Adelina a ales o descriere și pentru Ștefania, actuala iubită a lui Speak.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Adelina Pestrițu a fost supusă unei provocări. Prezentatorul TV a rugat-o să caracterizeze printr-un singur cuvânt mai multe personaje din lumea mondenă, iar printre aceștia s-au aflat și cei doi foști parteneri ai vedetei: Speak și Liviu Vârciu. Dar și Ștefania.


După ce a numit-o pe Antonia superbă, pe Gina Pistol fermecătoare, pe Oana Roman deșteaptă, pe Cristina Ich carismatică, pe Andreea Mantea descurcăreață, pe Mădălin Ionescu serios și pe Codin Maticiuc amuzant, Adelina a fost provocată să-l descrie pe Speak.


Adelina Pestrițu nu a fost foarte încântată când Măruță i-a arătat fotografia lui Speak, cu care bruneta a fost la un pas de căsătorie, însă a cedat în fața insistențelor lui Cătălin, în cele din urmă. Fâstâcindu-se, Adelina a oferit un răspuns evaziv, iar cuvântul prin care l-a caracterizat pe fostul partener a fost „haios’.  

„Am zis carismatic, amuzant. Zi-mi la amuzant sinonim, haios. Haios, da, merge’, i-a spus fosta prezentatoare TV lui Cătălin Măruță.

Citește și:


Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele: „Așa face și ea?'

Ce probleme are Gina Pistol cu sarcina, pe ultima sută de metri: „Credeam că o să-mi fie ușor!'

Amna de la Survivor, probleme mari de sănătate. Nu se poate întoarce acasă: „Am amețeli…’

Ulterior, a venit rândul Ștefaniei, actuala iubită a lui Speak, să primească o caracterizare din partea Adelinei și bruneta a stat puțin pe gânduri, încercând să evite provovarea. Nu a reușit, însă, așa că Adelina a spus despre Ștefania că este „foarte sexy’:


„Ștefania, haioasă, am zis … Este sexy. Sexy’. Apoi, despre Iulia Albu, deși a spus că este frumoasă, a menționat că poate fi „uneori răutăcioasă’.

Adelina și Speak au format un cuplu timp de doi ani și jumătate și s-a despărțit în toamna anului 2016.


Cum l-a catalogat Adelina pe Liviu Vârciu

Atunci când a venit rândul lui Liviu Vârciu, cu care Adelina a fost măritată, aceasta a răspuns provocării lui Măruță, însă destul de stânjenită. Și dacă despre Speak a spus că îl vede „haios', despre Vârciu a spus, cu zâmbetul pe buze, că este un tip „mișto’.

„E, ce să zic, e mișto’, a spus. Adelina și Liviu au divorțat în anul 2010.

Cei doi au avut o relație la începuturile carierei Adelinei, fiind primul partener din lumea mondenă al acesteia și cel care a pus, practic, baza celebrității de care se bucură acum.


Din anul 2019, fosta prezentatoare TV este căsătorită cu Virgil Șteblea alături de care are o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 2 ani.