Cum gestionează Lora și Ionuț Ghenu gelozia în cuplu: „Am avut momentele mele, de care nu sunt neapărat mândru” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Am aflat cum gestionează Lora și Ionuț Ghenu gelozia în cuplu. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Mulți văd în ei un exemplu pentru iubirea, susținerea și înțelegerea pe care și-o oferă reciproc, aceste trei aspecte numărându-se printre secretele relației lor fericite. Având în vedere că ea e o femeie talentată, dar și foarte frumoasă, partenerul ei recunoaște că au existat momente în care a fost gelos, unele de care acum nu se declară foarte mândru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Să migrăm puțin și spre o latură mai friendly, zic, fiindcă trebuie să-ți spun că te urmăresc constant pe Instagram, unde ai o comunitate impresionantă. Eu știu că ești o tipă modestă și cu un bun-simț rar în zilele noastre, dar vreau să-mi spui tu ce o face pe Lora atât de… iubibilă. Poate faptul că nu ți s-a urcat vedetismul la cap?

L: Vreau să vă povestesc ceva ce m-a surprins. M-am jucat și eu cu acel program de AI, în care încarci poze cu tine și el îți creează mai multe variante de portrete. Am pus publicul să aleagă din 10 astfel de variante pe cea care mi se potrivește cel mai bine. Au ales războinica dintre toate zânele și prințesele.

lora-2-1lora-2-1

Cumva, chiar dacă nu am scos niciodată sabia din teacă, oamenii mă consideră o luptătoare. Chiar dacă cei mai mulți tac, ei au văzut, au înțeles, au simțit. Au fost mereu acolo. În succesul melodiilor mele, în succesul brandului meu de skincare. Mi-au arătat încredere, respect și susținere. Unii chiar mă iubesc și eu nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru familia asta pe care, probabil, nu am să o cunosc niciodată. Vreau ca ei să știe că sunt conștientă de existența lor și să le mulțumesc din inimă că au rămas.

I: Lora e ireal de reală și de asta unii o iubesc și alții cred că e falsă. Mă bucur că nu mai încearcă să fie bună cu toată lumea. Acum e conștientă că are și ea colți, daca e rost de luptă.

Citește și: Lora, mărturisiri tulburătoare despre suferințele și decepțiile sale în dragoste. Cum a afectat-o divorțul de Dan Badea: „Am acceptat să îi fiu soție, deși știam amândoi că nu sunt îndrăgostită' / EXCLUSIV

Citește și: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile'. Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Coadă, Nelu Curcă din „La Bloc', s-a retras la mănăstire din cauză că și-a înșelat soția: „Poate că i-am nenorocit viața”

Citește și: Alexandra Stan ar avea o relație cu fotbalistul Altay Bayindir, potrivit presei din Turcia: „Care erau șansele? Cred că acum sunt…”

Cum gestionează Lora și Ionuț Ghenu gelozia în cuplu

Evident, ai o mulțime de fani și primești mii de mesaje de la domni, care-și arată admirația mai mult sau mai puțin înflăcărat. Ești gelos, Ionuț?!

L: Atenția pentru mine ca artist mă bucură și mă încarcă. Mi se pare o calitate să știi să complimentezi o femeie și să respecți în același timp faptul că e într-o relație.

I: Am avut momentele mele, de care nu sunt neapărat mândru. Acum am înțeles că asta e treaba și, da, mereu vor exista alții care vor crede că sunt mai potriviți, mai frumoși, mai deștepți… etc. Dacă e iubită și dorită, înseamnă că e un artist de succes și merită aprecierile. Eu sunt acolo lângă ea.

Cât de scumpă e viața în Bali

Revenind la Bali, mi-ar plăcea să ne povestiți cum e, de fapt, viața acolo. Ce nu se vede în spatele imaginilor exotice? Și de câți bani e nevoie ca să trăiești decent o lună, să zicem?

L: Viața noastră aici e frumoasă pentru că avem un anturaj. Locul e superb, dar oamenii au contat cel mai mult. Există și perioade în Bali, apărute mai ales în ultimii doi ani, din cauza pandemiei. Sunt destule cazuri cu localnici care atacă femeile pe scuter și le scot de pe carosabil, ca să le fure bunurile. Nu le pasă că le lasă inconștiente pe marginea drumului sau că pot suferi răni foarte grave. Fetele trebuie să evite să călătorească singure după apus.

Oricine și-ar permite să locuiască aici pe termen lung dacă are un venit mediu spre mare. De ce să vrei să vii în altă țară ca să trăiești la limita subzistenței? Ca să trăiești acum o lună, OK, în Bali ai nevoie de minimum 3000 euro/cuplu. S-au triplat prețurile mai ales de când au venit mulți ruși și ucraineni. Urmează să dea drumul chinezilor și se preconizează o explozie și mai mare a prețurilor.

Cum spuneam la început, la vizita trecută în Bali ați avut probleme, nu doar din cauza pandemiei, prietenii voștri s-au îmbolnăvit de febră Dengue… Acolo, malaria, febra tifoidă, rabia și chiar hepatita reprezintă pericole reale. V-ați vaccinat?

I: Eu sunt campion la Dengue. Am făcut de două ori. În timpul pandemiei s-a creat, în lockdown, o epidemie de Dengue din cauză că nu au făcut dezinsecție.

L: Am făcut și eu o dată, și anticorpii de la Dengue ne-au protejat mult timp și de Covid. Au făcut un studiu care atesta asta. Cât despre vaccinuri, le-am făcut pe toate pentru „Asia Express.

Sursă foto: Instagram, XENIA HARITONOVICI

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton