Cum gestionează Dana Rogoz și Radu Dragomir diferența de vârstă și cum mențin pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie: „Astea sunt nebuniile noastre. Serile, dacă mai avem forță...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum gestionează Dana Rogoz și Radu Dragomir diferența de vârstă și cum mențin pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie? Asta s-au întrebat cel puțin o dată fanii actriței, când vine vorba despre mariajul cu tatăl copiilor ei. Partenerul de viață al artistei este cu 19 ani mai mare decât ea, însă acest aspect nu a reprezentat niciodată o piedică pentru cei doi, dovadă fiind frumoasa familie pe care o au. De asemenea, aceștia reușesc să mențină „flacăra iubirii' aprinsă și acum, la mai bine de un deceniu de relație. Iată care este secretul lor, dar și cum arată o zi obișnuită din viața lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tu și Radu Dragomir reprezentați unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, sunteți căsătoriți și aveți doi copii, iar împreună formați o familie minunată. Relația voastră, însă, nu a fost privită ca fiind una „serioasă, din cauza diferenței de vârstă. Cum te-ai luptat tu cu prejudecățile celor din jur, având în vedere că erai mai tânără și mai puțin obișnuită cu anumite comentarii negative?

Nu m-am „luptat niciodată cu prejudecățile celor din jur. E firesc ca unii oameni să judece, din exterior, și să își „traducă această relație în funcție de experiența lor de viață. Dar noi am fost atât de siguri pe ce simțeam, încă de la început, încât comentariile negative nu aveau cum să ne atingă. Plus că veneau din partea unor oameni care, de fapt, nu ne cunoșteau deloc. Cei care ne erau apropiați au știut de la bun început că ceea ce am găsit noi e ceva rar.

Dana, Radu, Lia & VladDana, Radu, Lia & Vlad

Citește și: Secretul relației dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir. Sunt împreună de 18 ani: „Ne-am schimbat împreună”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir: „Prima impresie a fost că este un…'

Citește și: Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. E studentă la Facultatatea de Arte Plastice

Citește și: Pepe, după ce Cosmin Seleși i-a spus că nu știe să citească prompterul: „Noi am avut…”

Cum gestionează Dana Rogoz și Radu Dragomir diferența de vârstă și cum mențin pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie

Pe soțul tău l-ai cunoscut în timp ce jucai în serialul „La bloc, Radu fiind regizorul producției, dar colaborați și acum la proiecte artistice. Se întâmplă să apară disensiuni între voi, la nivel creativ? Cum le gestionați?

Lucrurile funcționează pentru că ne respectăm și admirăm foarte tare unul pe celălalt din punct de vedere profesional. Când am filmat împreună pentru lungmetrajul „MO, am avut încredere unul în celălalt și am putut să construim împreună fără nicio fisură de îndoială. Și chiar și atunci când vedem lucrurile diferit, tocmai pentru că știm că în esență ne dorim același lucru și urmărim același demers, găsim o cale prin care, tocmai pe baza acestor diferențe, să ajungem să construim ceva cu mai multă adâncime.

Cu un ritm de viață atât de alert, mai aveți timp și pentru voi, să petreceți ca un cuplu, să luați cina într-un local, spre exemplu? Care a fost cel mai romantic gest pe care soțul tău l-a făcut, în ultima vreme?

Ne-am creat un obicei ca, imediat după ce lăsăm copiii la școală și grădiniță, să ne bem cafeaua împreună. Ăla e timpul nostru, când ne vorbim și ne conectăm. Serile, dacă mai avem forță, mai băgăm un film sau un episod de serial, acasă. Iar uneori, rugăm pe cineva să ne ajute, ca să putem merge la cinema ori la teatru. Cam astea sunt „nebuniile noastre.

Iar faptul că se mai întâmplă uneori ca dimineața, după ce eu am avut în seara de dinainte spectacol, el să îi ducă pe Vlad și Lia la școală și grădiniță, pregătindu-le micul dejun, hainele, bagajele, tot, doar pentru a mă mai lăsa pe mine să dorm un pic și să mă odihnesc, mi se pare un gest foarte romantic.

Cum își împarte Dana Rogol timpul între familie și carieră

Cum decurge o zi din viața Danei Rogoz atunci când trebuie să ducă copiii la grădiniță și, eventual, are și repetiții sau spectacol, seara?

Trezirea la 7, pregătit și dus copiii la școală și grădiniță împreună cu Radu, cu mașina sau bicicleta. O scurtă pauză de cafea în doi, în care ne facem și planul zilei, adică ce avem de filmat împreună, de exemplu. Urmează un timp de răspuns la mailurile legate de activitatea mea în online. Filmare, ședință foto, răspunsuri la interviuri, scris articol blog sau pentru alte campanii.

Apoi, uneori, în intervalul ăsta am repetiții pentru proiectele noi de teatru sau film. Iar seara, spectacol – ceea ce presupune să ajung pe la 5 la „unteatru și să plec pe la 10.30 seara spre casă. Dar dacă nu am spectacol, serile sunt pentru familie. Și nu pentru că TREBUIE să petrec timp cu copiii, ci pentru că IUBESC să fac asta.

În final, aș vrea să ne povestești puțin și despre pasiunea ta pentru călătorii, doar te-ai plimbat prin toată Europa cu rulota! Unde ți-a plăcut cel mai mult și unde ți-ai dori să locuiești, dacă ar fi posibil? Unde ai pleca chiar în clipa asta?

În clipa asta aș pleca oriunde! (zâmbește) La un moment dat, mă vedeam trăind la Paris, alteori în Barcelona… dar una e cum simți orașul ca turist, alta e în realitate. În schimb, de călătorit, aș călători peste tot, unde aș vedea cu ochii. Timp și bani să am. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: www.deeandflo.com, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton