Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui. Există momente în care simțim diferit” / EXCLUSIV

.

Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral. Blondă, superbă, ochi hipnotici… Ai zice că sunt calitățile perfecte pentru a da lovitura în showbiz, însă Andreea Ibacka mai are un dar special – umorul fabulos, care te „lovește când te aștepți mai puțin, iar aceasta este, cu siguranță, una dintre calitățile cu care l-a dat gata pe Cabral. Deși el este mai mare cu 8 ani decât ea, acest lucru nu i-a împiedicat să fie împreună. Pe deasupra, se iubesc la fel ca-n prima zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Spuneai că nu te-ai îndrăgostit de Cabral la prima vedere. Ba mai mult, știm că a durat luni bune până când a reușit să-ți intre în grații… Când și cum te-a cucerit, mai exact?

Acum, că mă iei la bani mărunți, nici eu nu-mi dau seama care a fost momentul nostru zero. Ne-am împrietenit, am început să ieșim, ne-am vorbit la pertu… și apoi s-a rupt filmul. E clar, mi-a făcut magie neagră! Ăăă, „de culoare am vrut să zic.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Ibacka și ce spune despre operațiile estetice: „Ciocolata este viciul alimentar la care nu pot renunța’


Citește și: Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu soacra sa: ‘Amândouă suntem leoaice’

Citește și: „Tatăl meu a spus tot timpul că eu nu semăn cu el. Când m-am îmbolnăvit de diabet, am fost un pic înlăturat’. Armin Nicoară, confesiune în lacrimi despre relația cu părinții lui

Citește și: „Știe toată lumea! Toți colegii o taxează că este mitomană’. Gheorghe Turda, noi acuzații către Elena Merișoreanu, după ce a spus că „era când cu unul, când cu altul’ / EXCLUSIV


Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral

El este mai mare decât tine cu 8 ani. Cum ați gestionat această diferență de vârstă? A reprezentat un obstacol pentru voi?

Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral.


Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă).


Andreea Ibacka, despre relația cu soacra

Sunt curioasă cum a decurs prima întâlnire cu părinții voștri. Ce părere au avut ai tăi despre el? L-au plăcut din prima? Dar tu, ce relație ai cu soacra?

Suntem o familie mare și unită, iar asta nu e doar o lozincă. Iar de când au apărut cei mici, ne vedem cu părinții noștri cel mult o dată la câteva zile, ne petrecem toate evenimentele importante împreună, concedii, weekenduri ș.a.m.d.

Mai aveți timp de momente în doi, după venirea pe lume a copiilor voștri? Vă mai faceți surprize, ca tinerii îndrăgostiți?


Îmi pun toată nădejdea în rubrica de parenting din cadrul „Happy Café, pe care o și produc. E momentul să pun teoria în practică, zic.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Marius Bărăgan, Instagram