Cum gestionează Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, gelozia în căsnicie: „Nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul”

.

Cum gestionează Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, gelozia în căsnicie. În urmă cu 3 ani, prezentatoarea TV și medicul stomatolog și-au unit destinele. Cei doi formează un cuplu de aproape un deceniu și au împreună trei copii. Într-un interviu recent, Alina Pușcaș a abordat subiectul geloziei în cuplu, susținând că mariajul ei nu este lipsit de astfel de momente. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum gestionează Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, gelozia în căsnicie. În 2019, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au spus „DA în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul a avut loc într-un cadrul restrâns, pe lista invitaților aflându-se membrii familiei și prietenii apropiați. Recent, prezentatoarea TV a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care menține flacăra aprinsă în căsnicia sa. Aceasta a mărturisit că, după o lungă perioadă de conviețuire cu soțul ei, momentele de gelozie încă fac parte din viața de cuplu.


Prezentatoarea TV a mărturisit că într-o relație este important să-ți surprinzi partenerul și să-și arăți pasiunea sub „orice formă’. La rândul ei, gelozia poate funcționa ca un „condiment’ în viața de cuplu.

Citește și: Cum o cheamă pe Alina Pușcaș în acte, după cununia civilă:„El nu a vrut să renunț la numele meu’


Citește și: Ce schimbări vor avea loc la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Alina Pușcaș:'Un bonus poate schimba soarta întregului concurs'

Citește și: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună:'Este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune'

Citește și: Bianca Drăgușanu, derapaj la adresa femeilor scunde:'Dacă nu ești înaltă, nu ești om'

Cum gestionează Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, gelozia în căsnicie

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva’ susține că gelozia nu trebuie să deterioreze neapărat o relație, ci poate funcționa ca o modalitate de a ține flacăra iubirii aprinsă.


„Loc de gelozie cred că ar fi în orice relație, chiar și după mulți ani de conviețuire, dacă mai există pasiune, iubire și un motiv întemeiat. (râde) Femeile au uneori motive mai puțin întemeiate să fie geloase și, totuși, se manifestă: poate uneori și din nesiguranță. Până la urmă, o doză de gelozie chiar cred că este binevenită. Te poți folosi de ea ca de un condiment în viața de cuplu. Mă gândesc acum că lipsa totală a ei ar echivala cu dezinteresul. Deci, nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul din când în când. (râde) Eu sunt o fire destul de vulcanică, deși, de când am copiii, am devenit ceva mai potolită’, a declarat Alina Pușcaș, potrivit okmagazine.ro.


„Facem opt ani de când suntem împreună și tot clocotim’

Deși se împarte între carieră și viața cu trei copii, Alina Pușcaș a mărturisit că își face întotdeuna timp pentru soțul ei. Anul acesta, cei doi sărbătoresc 8 ani de când formează un formează un cuplu.

„Din plin! Ne facem timp. Uneori mă programez la clinică la el, să trec doar pentru un sărut pe fugă. Mi se pare important să surprinzi mereu, să-ți arăți pasiunea sub orice formă și în orice moment al zilei, fie că suntem rupți de oboseală sau super fresh. Știu că sunt multe cupluri care ajung să își justifice cumva lipsa de atenție și deteriorarea pasiunii dintre ei prin nașterea unui copilaș. Dacă iubirea este acolo, nici oboseala, nici venirea pe lume a unui copil nu o pot schimba. Nu există așa ceva! Îți iubești partenerul printre biberoane sau mesele de diversificare, în orele în care bebelușul doarme, când mai trece soacra în vizită și plimbă o oră bebelușul prin parc. Găsești oricând momente, chef și drag de partener să ai! Anul acesta facem opt ani de când suntem împreună și tot clocotim’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Am avut amândoi ani fructuoși’

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva’ a confirmat informațiile conform cărora a avut un an fructos, din punct de vedere financiar. Totodată, aceasta a vorbit despre cel mai recent stres financiar.


„Da, am avut amândoi ani fructuoși, cu multă muncă, investiții, stres și chiar nopți nedormite. Soțul meu are în spate o carieră frumoasă ca medic stomatolog cunoscut pentru talentul și măiestria lui pe partea de implantologie. Eu am partea de televiziune, social media și businessul … , dezvoltat alături de … din 2018. Ultima dată când am simțit puternic stresul financiar a fost, cred, în 2009. Cert este că m-a marcat suficient, încât să mă învețe să pun lunar bani deoparte, de care să nu mă ating decât în caz de urgență’, a încheiat prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook