Cum au fost surprinse Monica Gabor și fiica ei pe străzile din SUA. Irina Columbeanu, apariție îndrăzneață la 15 ani

.

Cum au fost surprinse Monica Gabor și fiica ei pe străzile din SUA. În anul 2018, Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de mama sa și iubitul acesteia. Pe rețelele de socializare, Monica Gabor a postat o serie de fotografii cu fiica ei, iar fanii au fost surprinși de stilul de viață al celor două. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum au fost surprinse Monica Gabor și fiica ei pe străzile din SUA. În urmă cu patru ani, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a părăsit România și s-a mutat în SUA. Deși afaceristul a fost, inițial, sceptic cu privire la mutarea adolescentei, în cele din urmă acesta s-a lăsat convins că este cea mai bună decizie ca Irina să locuiască cu mama ei și a renunțat la custodie. Înainte de mutarea propriu-zisă, fostul milionar a avut o întâlnire cu Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor, unde au vorbit despre viitorul fiicei sale.


În volumele sale biografice, fostul milionar a detaliat plecarea fiicei sale din țară. Acesta ar fi fost convins de condițiile de trai și posibilitățile de dezvoltare de pe tărâmul american.

Citește și: Monica Gabor, imagine inedită alături de Irina Columbeanu și Antony, fiul lui Mr. Pink:'Vă iubesc pentru totdeauna'

Citește și: Cum arată și cum a pozat Irina Columbeanu la 15 ani.Seamănă leit cu mama sa, Monica Gabor


Citește și: Ștefan Bănică ar fi împlinit azi 89 de ani. Camelia Mitoșeru:'Regină n-am fost decât cu el'

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță, pentru domiciliul copiilor:'Om mai perfid și mai viclean nu am întâlnit'

Cum au fost surprinse Monica Gabor și fiica ei pe străzile din SUA

Pe contul său de Instagram, Monica Gabor a postat mai multe imagini cu Irina Columbeanu. Cele două sunt surprinse în timpul unui zbor privat cu destinația Los Angeles. Asemenea mamei sale, adolescenta este pasionată de modă și surprinde prin apariții din ce în ce mai îndrăznețe.


Vei fi întotdeauna miracolul care îmi completează viața!’, a scris fosta soție a lui Irinel Columbeanu în dreptul fotografiilor.

Pe rețelele de socializare, tânăra în vârstă de 15 ani este urmărită de peste o sută de mii de persoane. Aceasta este surprinsă adesea cu mama sa și se pare că viața din SUA îi priește.


Irinel Columbeanu: „Ea trebuie să învețe să se adapteze’

Într-un interviu televizat, Irinel Columbeanu a recunoscut că și-a dorit ca fiica sa să aibă parte de cele mai bune condiții de trai, motiv pentru care a acceptat mutarea acesteia în SUA. Acesta își dorește ca Irina să se adapteze acestei „noi lumi’ și să-și împlinească „frumos viața’.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi’, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Sursa foto: Facebook