Cum a fost Adelina Pestrițu cerută în căsătorie de Virgil Șteblea și ce amintiri au de la nuntă: „Purtam o rochie de 13 kg, mi-a făcut răni pe umeri”. Cum l-a anunțat că e gravidă cu Zeny / EXCLUSIV

.

Adelina Pestrițu, soțul ei, Virgil Șteblea, și fiica lor, Zeny, sunt protagoniști pe coperta revistei VIVA! de Mai. În paginile revistei, vedeta ne-a oferit un interviu amplu, în care ne-a vorbit deschis despre familia ei. Așa am aflat cum a fost cerută în căsătorie, dar și ce amintiri are de la nuntă. De asemenea, îndrăgita influenceriță ne-a povestit cum l-a anunțat pe Virgil că e gravidă cu fetița lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Tu și Virgil ați avut o poveste de dragoste care a început fulgerător și a crescut într-un an cât altele… în
șapte, cum se spune. După câteva luni ai și rămas însărcinată, de altfel. Cum îți amintești începuturile, primele întâlniri? Ce te-a convins la el, ce ți-a spus că el este bărbatul potrivit?

E un bărbat amuzant și fermecător. Primele noastre întâlniri erau un amestec de umor cu senzualitate. Mi-a plăcut mult că l-am descoperit repede așa cum este de fapt, dincolo de prima impresie, un familist, dedicat și foarte iubitor. Apreciez la el că vede familia ca pe centrul Universului, așa cum o văd și eu.


Citește și: Cum se simte fiica Adelinei Pestrițu, după ce a avut pneumonie. Vedeta și Zeny au stat o săptămână în spital: „Pornind de la o tuse banală. Norocul nostru a fost că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor, Zeny, primul pictorial de familie. Cum sunt vedeta și soțul ei ca părinți: „De la extaz la agonie. Ea este independentă și vrea să facă totul singură’ / EXCLUSIV


Citește și: Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiicele au gătit la Chefi la Cuțite. Ce rețetă au făcut: „Sunt maxim de mândru'

Citește și: Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună. Cine primește o parte din profit

Cum a fost Adelina Pestrițu cerută în căsătorie de Virgil Șteblea și ce amintiri au de la nuntă

Chiar, cum l-ai anunțat pe Virgil că ești însărcinată?


Eram acasă împreună, găteam. Aveam o stare de amețeală și Virgil s-a dus rapid să cumpere teste. A luat trei, să fie sigur că nu ne lăsăm păcăliți de vreunul dintre ele. Le-am făcut pe toate și, după aceea, am început să ne bucuram și imediat să facem planuri. Deși discutaserăm despre posibilitatea de a ne mări familia, nu credeam că se va întâmpla atât de repede totul. Am simțit un val de emoții.

Cererea în căsătorie cum a fost?

Tot neașteptată. M-a luat pe sus din București către mare pe motiv că are o întâlnire și vrea să îl însoțesc. Pe drum era foarte agitat și îmi amintesc că l-am și întrebat dacă s-a întâmplat ceva. Am ajuns pe plajă și am început să pun o grămadă de întrebări. Râdea și mergea grăbit cu mine de mână. Părea tare nerăbdător. Apoi, când am ajuns pe malul marii, și-a luat poziția de cuceritor și a scos inelul. Mi-au dat lacrimile, l-am luat în brațe și i-am spus răspicat DA. A fost rapid și intens.


Adelina Pestrițu, despre nunta cu Virgil Șteblea: „Purtam o rochie care cântarea în jur de 13 kg, mi-a făcut răni pe umeri’

Care ar fi top 3 cele mai frumoase amintiri de la nunta voastră? Ați avut parte de evenimente neprevăzute?

1. Momentul în care am luat-o pe Zeny în brațe și eram amândouă în rochii albe în fața bisericii.

2. Momentul în care tatăl meu m-a dus la altar.

3. Momentul în care am făcut valsul mirilor în formula completă, eu, Virgil și Zeny.

În afară de faptul că purtam o rochie care cântarea în jur de 13 kg și mi-a făcut răni pe umeri, iar pantofii au fost foarte incomozi, nu am avut parte de alte surprize. Când petrecerea s-a terminat, pe la 7 a.m., am picat lați de oboseală.


Ce planuri are Adelina Pestrițu în afaceri

Mai avem puțin și ne apropiem de jumătatea acestui an. Tu ești omul planurilor sau lași viața să te surprindă? Ai o listă de dorințe la care lucrezi, momentan?


Oarecum. Îmi doresc să dezvolt un business despre care o să vă vorbesc la momentul oportun. În rest, îmi doresc să mă bucur de ceea ce am, de Zeny și fiecare etapă din viața ei, de familia mea, să găsesc cele mai frumoase moduri în care să-mi realizez proiectele, să exprim ceea ce simt și ceea ce-mi place să fac, să pot mobiliza oamenii să ajutam cât mai mult, să fim cu toții mai atenți la sentimentele și nevoile celor din jur.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Marius Bărăgan