Cum face față Adriana Iliescu cheltuielilor pentru educația fiicei sale, studentă la două facultăți: „Am făcut un calcul și...”

.

Cum face față Adriana Iliescu cheltuielilor pentru educația fiicei sale, studentă la două facultăți. Anul acesta, Eliza Iliescu a terminat liceul și s-a înscris la două facultăți. Într-un interviu recent, fosta profesoară de română a spus cum se descurcă cu taxele de școlarizare, susținând că face tot posibilul ca fiica ei să-și îndeplinească visul. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Eliza a terminat liceul ca șefă de promoție, fiind absolventă a Colegiului „Dimitrie Paciurea’. Aceasta a obținut media 9,5 la Bacalaureat, apoi a devenit studentă la Facultatea de Litere și, cu taxă, la Facultatea de Științe Umane. Recent, Adriana Iliescu a vrobit despre modul în care fiica sa își organizează timpul pentru a ajunge la cursurile celor două specializări. Mai mult, aceasta a făcut câteva dezvăluiri despre resursele financiare pe care le investește în educația Elizei, mărturisind că, dacă va fi nevoită, va apela la un credit bancar.


Cum face față Adriana Iliescu cheltuielilor pentru educația fiicei sale, studentă la două facultăți. Fosta profesoară a spus ce venituri obține în prezent, susținând că va face tot ce-i stă în putință ca Eliza să se împlinească pe plan educațional.

Citește și: Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe.Eliza a moștenit frumusețea mamei sale


Citește și: Ce legătură a avut Maurice Munteanu cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România:„Te făcea să te îndrăgostești de…’ 

Citește și: De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei. Culiță Sterp:„Era mai agresiv cu mama sau încerca să…’

Citește și: Răzvan Botezatu are un nou iubit. Sunt împreună de doi ani:„Are bani, plecăm în vacanțe. Petrecem foarte mult timp împreună’

Cum face față Adriana Iliescu cheltuielilor pentru educația fiicei sale, studentă la două facultăți


Autoarea a declarat că va acoperi cheltuielile pentru educația fiicei sale din pensia și indemnizația pe care le primește. În cazul în care vor fi necesare mai multe fonduri, aceasta este dispusă să facă un împrumut bancar.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!


Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!’, a declarat Adriana Iliescu, potrivit playtech.ro.


Cum se descurcă Eliza la două facultăți

Adriana Iliescu a mărturisit că fiica sa face față celor două specializări pe care le urmează. Aceasta a făcut unele înțelegeri cu profesorii, astfel încât să poată ajunge la cursuri. Mai mult, atunci când este nevoie, se deplasează cu taxiul de la o instituție la alta.

„E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor. Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe, cam 12 lei și ne bucurăm de o toamnă frumoasă’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Înainte de începerea anului universitar, Eliza a nunțat că dorește niciun sprijin financiar, fiind convinsă că va face față cheltuielilor de studii: „Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București’.

Sursa foto: Facebook