Cum a debutat Simona Gherghe în televiziune: „Nu exista varianta să mă întorc acasă”

 Miniosu Alexandra
.

Simona Gherghe a dezvăluit public cum a debutat în lumea televiziunii. Se întâmpla în urmă cu mai bine de două decenii, pe când prezentatoarea TV avea doar 23 de ani. Nu i-a fost ușor să-și părăsească orașul natal și să se acomodeze în Capitală, însă, în ciuda greutăților, nu și-a abandonat niciodată visul. Iată cum a ajuns celebră!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe a povestit cum a debutat în lumea televiziunii. Pe vremea când avea în jur de 20 de ani, vedeta a decis să facă o schimbare radicală în viața ei. A plecat din orașul ei natal și s-a mutat în București, pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni prezentatoare. În prezent, ea e una dintre cele mai apreciate vedete din România.

simona-gherghe-debut-7simona-gherghe-debut-7

Simona Gherghe a dat un interviu inedit pentru Xtra Night Show, în care a vorbit despre primii ani în care s-a mutat în Capitală. Absolventă a Facultății de Filologie, a plecat din orașul ei natal, Iași, și a venit tocmai în București pentru a începe o carieră în televiziune. Deși i-a fost greu să se despartă de părinți și să lase în urmă amintirile și locurile dragi, a putut să o ia de la zero, totul de dragul meseriei pe care și-a dorit să o urmeze. Și a reușit!

Citește și: Cum a ajuns Simona Gherghe să lucreze la Antena 1:„Nici n-am îndrăznit să respir'

Citește și: De ce nu mai are voie Simona Gherghe să rămână gravidă:„Nici nu îndrăzneam să…'

Citește și: Alina și Valentin de la Mireasa se pregătesc de nuntă:”Am emoții…”

Citește și: Ioana Năstase, fericită că fiul ei se însoară după 10 ani, cu mama fiicei lui:”Sunt împreună de la 16 ani”

Cum a debutat Simona Gherghe în lumea televiziunii

Prezentatoarea de la Antena 1 a recunoscut că începuturile nu au fost deloc ușoare, văzându-se singură într-un oraș nou, dar și-a urmărit întotdeauna scopul: acela de a reuși. Și-a spus de la început, în minte, că, dacă nu va reuși, această experiență va fi un eșec total pentru ea. Așa că a dat tot ce a putut.

Simona Gherghe a ajuns pe platourile de filmare de la Antena 1 într-un moment extrem de important și agitat, chiar în timpul unui breaking news. Era vorba despre funeraliile lui Elisabeth Bowes-Lyon, numită Regina Mamă Elisabeta.

„Nu exista varianta să mă întorc acasă'

Vedeta își amintește și acum cu zâmbetul pe buze că, pentru că a venit cu trenul de noapte în București, a ajuns mai devreme la probă. A ocupat apoi un loc pe scaun, în regie, și, preț de câteva minute bune, a privit fascinată tot ce se întâmpla în jurul ei. Știa că trebuie să dea tot cea poate, pentru că pentru Simona Gherghe nu exista varianta de a eșua și de a se întoarce acasă.

„Știam că trebuie să le arăt că sunt foarte, foarte bună, pentru că nu exista varianta să mă întorc acasă. În mintea mea de atunci orice întoarcere acasă ar fi fost similară unui eșec și nu aș fi acceptat treaba asta. Mi s-a părut copleșitor faptul că i-am cunoscut atunci, într-o zi de aprilie, pe toți oamenii pe care îi știam de la televizor, am nimerit fix în timpul unui breaking news', a mărturisit Simona Gherghe.

Nu a durat mult până ce Simonei Gherghe i s-a propus să prezinte jurnalele de la orele 13:00 și 17:00. De asemenea, i s-a propus să fie și reporter special pentru Observatorul de la ora 19:00. Acea zi i-a schimbat radical viața vedetei, scrie spynews.ro.

Cum și-a câștigat Simona Gherghe primii bani

Recent, prezentatoarea le-a dezvăluit fanilor că și-a câștigat primii bani la vârsta de 14 ani, ci nu oricum! După ce și-a petrecut mai multe veri la bunici, și-a dat seama că poate obține și niște bani de buzunar din diferitele treburi casnice sau din grădină. Astfel, a decis să meargă la o fermă, la cules de piersici și la desfrunzit via.

,,Îi ajutam pe bunicii mei. Mai mult decât atât, țin minte că, într-o vară, copiii mer­geau la ferma din sat și lucrau acolo. Câștigau bani pentru familiile lor. Mi-am dorit foarte mult să fac același lucru. Le-am spus bunicilor mei.

Mamaia nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete! Așa că, am sunat la Iași, la părinții mei și le-am spus că vreau să muncesc. Ai mei m-au lăsat și am mers la cules de piersici și la desfrunzit via. Așa mi-am câștigat primii mei bani, la 14 ani.Au fost banii mei, nu s-a atins nimeni de banii munciți de mine a declarat Simona Gherghe, scrie Substanțial.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton