Cum l-a cunoscut Iuliana Tudor de la TVR pe soțul său, în urmă cu 26 de ani: „Mă întreabă lumea cum de rezistă relația”

 Martin Lorena
.

Cum l-a cunoscut Iuliana Tudor de la TVR pe soțul său, în urmă cu 26 de ani. Iuliana Tudor este gazda emisiunii „Vedeta Populară' de la TVR 1. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o căsnicie extrem de frumoasă cu Răzvan Văcăroiu. Recent, jurnalista a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre primele momente petrecute alături de partenerul său de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Tudor și Răzvan Văcăroiu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Jurnalista este extrem de recunoscătoare pentru că partenerul său i-a fost alături indiferent de circumstanțe. Recent, aceasta a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre căsnicia sa. Iată cum l-a cunoscut, dar și ce sentimente are față de el!

Iuliana-Tudor-1Iuliana-Tudor-1

Deși aceasta este foarte dedicată profesiei sale, își găsește întotdeauna timp pentru familia sa. Cei doi au împreună și un fiu, Tudor Cristian, în vârstă de 12 ani!

Citește și: Iuliana Tudor dezvăluie secretul siluetei sale:Gene bune, somn și disciplină / Ce a exclus din alimentație

Citește și: Iuliana Tudor, primele declarații despre al doilea copil, la 42 de ani:„Medicina a avansat, orice e posibil!'

Citește și: Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram:’Am șters tot pentru că…’

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Cum l-a cunoscut Iuliana Tudor de la TVR pe soțul său, în urmă cu 26 de ani

Iuliana Tudor a povestit că povestea lor de dragoste a început în momentul în care vedeta de la TVR l-a întrebat pe bărbat cât este ceasul. Acesta a invitat-o la o cafea, iar de atunci relația lor a prins contur.

„L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani', a povestit ea la podcastul lui Damian Drăghici.

Aceasta a punctat inclusiv câteva detalii cu privire la viața cuplurilor care au copii. Ea consideră că partenerii trebuie să aibă grijă la gestionarea relației pentru a nu trece în plan secund.

Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația. O căsnicie se învață în fiecare zi. Copiii, pentru mine, sunt o rațiune fundamentală. Cei doi (n.r. partenerii) trec în plan secund. Și atunci, orice probleme am avea noi ca părinți sau cuplu trec în planul doi. Copilul este important', a completat ea.

Îi este recunoscătoare soțului său

Iuliana Tudor a punctat inclusiv faptul că îi este recunoscătoare partenerului său de viață deoarece a acceptat extrem de multe situații de-a lungul celor 26 de ani. Implicarea femeii în producția de la TVR 1 ar fi putut să aducă probleme în cuplu, dacă partenerul său nu era atât de înțelegător.

„Partenerii noștri sunt cumva sacrificați pe acest altar. Ei trebuie să fie acolo pentru noi și atât. Nu vrem altceva, doar să fie acolo. Este un tip de egocentrism poate. Nu vrei să te deranjeze nimeni, ești tu cu tine. Eu aveam coșmaruri ani de zile că-mi pică proiectoare, că nu-mi merg ecranele în direct, că nu vine invitatul la timp. Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea. Agenda personală îl face pe celălalt să depindă de tine. Eu personal m-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva. De aceea, îi sunt recunoscătoare soțului meu că a rămas', a mai spus ea.

Iuliana Tudor, despre relația cu fiul său

Iuliana Tudor susține că fiul său a fost cel care a ajutat-o să renunțe la impulsivitate și nerăbdare. Aceasta a mărturisit și că l-a ținut mult timp departe de televiziune.

„M-a vindecat de nerăbdare, de impulsivitate. Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor, cu artificiile de acolo, ci așa cum sunt eu, mama lui, Iuliana, și cam atât. L-am ferit multă vreme de ceea ce înseamnă lumea mea publică. Acum înțelege, știe ce fac', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton