Cum și-a cunoscut CRBL soția și în ce mod inedit a cerut-o în căsătorie: „Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, pentru că...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Deși formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, nu multă lume știe cum și-a cunoscut CRBL soția și în ce mod inedit a cerut-o în căsătorie pe Elena. s-au întâlnit prima dată acum mai bine de un deceniu, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine'. Ea i-a fost coregrafă, însă artistul recunoaște că din partea lui nu a fost dragoste la prima vedere, fiind prea concentrat pe competiție. La câteva luni distanță însă, și-a dat seama că e aleasa lui și i-a adresat celebra întrebare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu știu în ce măsură ai avut noroc la bani, asta poate o să ne spui tu, dar cert e că la capitolul dragoste și familie ești de invidiat! Tu și Elena sunteți căsătoriți de 14 ani, dar încă îmi amintesc perfect perioada „Dansez pentru tine, unde ea ți-a fost coregrafă. A fost dragoste la prima vedere?

Așa este, mă simt cel mai bogat om din lume alături de fetele mele. Banii vin în funcție de ce faci și de cât muncești. Recunosc că nu prea sunt norocos la bani, dar știu să îmi iau ce îmi aparține. Elena a fost coregrafa mea la „Dansez pentru tine.

crbl-1crbl-1

Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, pentru că eu am văzut-o mult mai târziu. Eram concentrat să văd cum fac să câștig acea competiție, dar, pentru că am fost împreună șase luni în două sezoane de „Dansez pentru tine, mi-a fost suficient să o cunosc atât de bine încât după alte șase luni am cerut-o de soție. O iubesc cel puțin ca în prima zi și recunosc că sunt dependent de ea. Nu mă văd în stare să fac ceva fără Elena lângă mine sau, cel puțin ca în cazul „Survivor, susținut de acasă de ea și de Alesia.

Citește și: Ce spun CRBL și soția lui, Elena, despre al doilea copil. Cum o educă pe fiica lor: „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile' / EXCLUSIV

Citește și: CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie: „Am avut discuții despre divorț'/ EXCLUSIV

Citește și: Sensy este însărcinată în 4 luni: 'Nu am amânat nunta. Nu mă deranjează deloc să fiu mireasă cu burta la gură. E totul stabilit…'

Citește și: Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica ei, Oana Roman: 'Te iubesc! Îți datorez atâtea…'

Cum și-a cunoscut CRBL soția și în ce mod inedit a cerut-o în căsătorie

Elena povestea cândva modul adorabil în care ai cerut-o de soție, dar mi-ar plăcea să aud istoria asta de la tine…

Eu sunt un tip romantic de fel și mi-am pus în cap să găsesc o modalitate unică de a o cere, dar, în momentul în care am decis să fac acest pas, acesta a fost planul meu: să îi cumpăr o pisică, știind că îi plac foarte tare pisicile, și să îi pun de zgardă inelul. Acum începe aventura, pentru că de la a spune până la a face este drum foarte lung.

Prima dată, am mers să iau inelul și a trebuit să îl iau pe cumnatul meu cu mine, ca să nu cumva să apară în presă ceva legat de asta. După care, mergi și cumpără pisica, dar pisica trebuia să aibă și zgardă, cușcă, mâncare etc. Acum, după ce am cumpărat tot, cum fac să îi dau cadoul? Elena era la sala noastră de dans, ținea cursuri. Am așteptat să termine și am zis să mergem acasă, unde în dormitor am așezat pisica pe pat, dar Elena a spus că vrea să mergem să mâncăm… După ce am mâncat, Elena voia la film. Hai la film!

„Tata m-a întrebat, când i-am povestit, dacă eram pregătit de un refuz….'

Eu eram terminat fiindcă deja trecuseră niște ore bune de când ghemotocul ăla de blană stătea singur acasă. Plus că mă gândeam încontinuu cum să îmi fac discursul, când să îngenunchez și să o întreb… Tare greu.

Într-un final, am ajuns acasă și a primit pisica. Doar că, în acel moment când eram pregătit să îmi țin discursul, ea nu vedea inelul, fiind copleșită de pisoi. A trebuit să îi atrag atenția, după care a venit momentul mult așteptat. S-a lăsat cu emoție și lacrimi, dar totul a mers perfect. Tata m-a întrebat, când i-am povestit, dacă eram pregătit de un refuz și i-am spus că nici nu m-am gândit la varianta asta.

Care sunt planurile tale pentru viitorul apropiat, atât pe plan personal, cât și profesional?

Vreau să plec în turneu prin țară „călare pe motocicletă, vreau să fac un documentar despre România văzută de mine, vreau să mă apuc să îmi construiesc casa visată, vreau multe. O să vă țin la curent, dar asta înseamnă să mă urmăriți peste tot: TV, YouTube, Instagram, Tik-Tok, radio, pentru că nu sunteți pregătiți pentru ce urmează.

Acum, la final, dragii mei posesori de cerebel, vă doresc să nu fiți cuminți, pentru a aduna cât mai multe amintiri. Voi decideți definiția cuvântului cuminte.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton