Cum și-a cunoscut Cosmin Seleși soția și cum a cerut-o în căsătorie: „Ne-am întâlnit la semafor. Ea era...”. Detalii neștiute despre nunta lor / EXCLUSIV

.

Pe Cosmin Seleși îl cunoaște toată lumea, însă nu mulți știu cum și-a cunoscut actorul soția și cum a cerut-o în căsătorie. Dacă vreți să aflați răspunsurile la aceste două întrebări, dar și alte detalii nebănuite despre relația lor, nu ratați interviul de senzație cu prezentatorul TV din revista VIVA! de octombrie. Acolo veți afla și câteva amănunte neștiute despre nunta lor. Iată o parte din interviu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Se spune că-n spatele unui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică. Cred că zicala i se potrivește perfect soției tale, Irina, care, deși stă mai mult în „umbră, se află la temelia familiei voastre. Cum v-ați cunoscut, de fapt, voi doi?

Așa cum am povestit și cu alte ocazii, ne-am întâlnit la semafor, la Universitate. Ea era într-o mașină cu o amică de-ale ei, eu în alta. Prietena ei din mașină m-a invitat la un ceai… și, de acolo, eu am plecat cu Irina! (zâmbește)


Citește și: De ce Cosmin Seleși nu merge pe litoralul românesc:'Nu-mi permit să mă duc la mare la noi'

Citește și: Cosmin Seleși prezintă emisiunea „Batem Palma?', la Pro TV:'E oficial'

Citește și: Gabriela Cristea se lansează în afaceri cu haine:'Mă voi implica 100%'. Ce spune despre retragerea din televiziune

Citește și: Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…’


Cum și-a cunoscut Cosmin Seleși soția și cum a cerut-o în căsătorie

Cum a decurs prima voastră întâlnire? Ce te-a atras cel mai mult la ea?

Puritatea, sinceritatea! (zâmbește) Se vedea că este un om bun.

Ați început amândoi practic de la zero, locuind într-o „garsonieră mică din Drumul Taberei. Acolo ai și cerut-o în căsătorie, într-un mod atipic. Te las pe tine să ne povestești scena emoționantă… Cum a fost și cum a reacționat ea?


Ne-am întâlnit la un moment dat prin casă și mi-a venit întrebarea, fără să am vreun plan făcut. Am pus întrebarea și ea a acceptat, așa că i-am zis că plec să-i cumpăr inelul! (zâmbește)

Cum a fost la nunta voastră? Povestește-ne primele amintiri care îți vin în minte, acum… Ați avut parte de peripeții, de întâmplări neprevăzute?

Nunta noastră a fost așa cum noi ne-am dorit-o la acel moment. Starea civilă a fost la Zalău, în orașul meu natal, iar cununia religioasă, la Focșani. Am avut prietenii apropiați și familiile alături. Am fost niște norocoși, nu s-a întâmplat nimic prevăzut. Totuși, trebuie să-ți spun: n-am înțeles de ce, în unele zone ale țării, mirele și mireasa trebuie să primească absolut toți invitații și stau la intrare până la 11 seara. Ba chiar, după dans, revin la intrare pentru a-i aștepta pe invitați. Obiceiuri și obiceiuri! (zâmbește)


Cosmin Seleși prezintă show-ul „Batem palma?’, la PRO TV

Ce planuri ai pentru restul anului? Ne mai pregătești vreo surpriză?

Vreau să plec în vacanță, la mare, la soare. Eu în fiecare an, iarna, merg la mare. V-am recunoscut deja că sunt disperat cu vacanțele. În rest, sunt aici, pe set, la filmări, de unde am și răspuns la acest interviu. Muncesc alături de o echipă tare faină și vă pregătim un show pe care sunt sigur că-l veți urmări cu atenție și la finalul căruia veți spune că… Batem palma!


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook