„Nu știa cine sunt. Suntem ca Yin și Yang”. Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh soția și ce l-a atras cel mai mult la ea

 Ifrim Georgiana
.

Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh soția și ce l-a atras cel mai mult la ea. Prezentatorul de la Kanal D și actuala lui parteneră, Iulia, sunt căsătoriți de șase ani. În ciuda diferenței de vârstă de 19 ani, cei doi și-au întemeiat o familie frumoasă și sunt părinții a doi copii. Recent, cunoscutul jurnalist a vorbit despre prima întâlnire cu soția lui și despre calitățile care l-au atras la aceasta. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh soția și ce l-a atras cel mai mult la ea. Christian Sabbagh și soția lui, Iulia, s-au căsătorit în anul 2017. Aceștia s-au cunoscut la 7 luni după ce prezentatorul TV a divorțat de fosta soție. Prima întâlnire a acestora a avut loc la Istanbul, fiind facilitată de câțiva prieteni comuni. La acea vreme, Iulia avea doar 25 de ani și era studentă la medicină în Spania. Christian Sabbagh are trei căsnicii la activ. Despre prima soție a făcut puține declarații, iar al doilea mariaj s-a încheiat după 10 ani. Acum, prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre căsnicia cu Iulia și a dezvăluit calitățile care l-au atras la aceasta.

iul-9-1iul-9-1

De-a lungul timpului, relația celor doi nu a fost lipsită de probleme. În urmă cu un an, se zvonea că mama copiilor săi a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia și au ajuns în fața judecătorilor. La scurt timp, se pare că aceștia s-au împăcat și au ieșit ținându-se de mână din sala de judecată.

Citește și: „Te sfâșie, nu poți uita”. Christian Sabbagh vorbește despre cel mai dramatic moment din viața lui

Citește și: La doar 5 ani, fiica lui Christian Sabbagh a cântat la pian, pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate: „A ridicat toată sala în picioare'

Citește și: „Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge'. De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat

Citește și: Adda recunoaște că e germofobă. Cum îi afectează relația cu fiul ei: „Îl cert să nu pună mâna pe ceva'

Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh soția și ce l-a atras cel mai mult la ea

Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre prima întâlnire cu aleasa inimii sale. Pentru că Iulia nu știa ce profesie are acesta, Christian Sabbagh a devenit curios și și-a dorit să afle mai multe despre ea. Pe atunci, soția acestuia era manechin la o prezentare de modă și i-a furat pe loc inima jurnalistului.

„Când ne-am cunoscut nici nu știa cine sunt și asta m-a făcut curios. Îmi amintesc că încercam să îi atrag atenția, îi spuneam că am o meserie mai complicată. Era și este o femeie cu multă naturalețe, are o simplitate aparte și este frumoasă și la interior și la exterior.

Ceea ce îmi place este veselia ei. Suntem ca Yin și Yang. Eu sunt mai sobru, ea este mai veselă, copilaroasă și contrariile se atrag. Ne unesc și acum sentimentele de la început. Evident, cel mai mult acum ne unește dragostea imensă pe care o purtăm copiilor noștri. Ei au devenit centrul universului nostru', a declarat prezentatorul, potrivit kanald.ro.

Prezentatorul TV și soția lui au doi copii

Christian Sabbagh și Iulia sunt părinții a doi copii. Din căsniciile anterioare, acesta mai are un băiat și o fată, pe nume Edi și Yasmine. Se pare că niciunul dintre copii mai mari ai prezentatorului TV nu-și dorește să urmeze o carieră în televiziune.

„Yasmine își dorea acest lucru la un moment dat, dar și-a schimbat preferința. Acum vrea o carieră militară. Edi, fiul cel mare, deja mai are un pic și termină Facultatea de Drept și își dorește să ajungă la Institutul de Magistratură.

Anais, care acum este pasionată de pian, și Christian sunt prea mici ca să-și contureze planuri de viitor. Sunt la vârsta la care își doresc și au nevoie de experiențe noi și variate și nu încerc să îi forțez într-o direcție sau alta. Eu îmi amintesc că tata dorea ca eu să devin avocat și mama își dorea să devin medic.Și am ales o profesie care nu are nicio legătură cu ceea ca își doreau parintii mei', a precizat Christian Sabbagh.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton