Cum a câștigat Antonia primii bani, înainte de a deveni cântăreață: „Am ales drumul acesta pentru a mă putea întreține” / EXCLUSIV

.

Antonia a fost dintotdeauna o fire independentă. În prezent, ea are o carieră impresionantă în lumea muzicii. Puțini știu însă că vedeta și-a câștigat primii bani dintr-un alt domeniu, complet diferit. Partenera lui Alex Velea ne-a dezvăluit adevărul acum ceva timp în revista VIVA!, într-un număr anterior. Iată ce drum alesese cântăreața pentru a se putea întreține, dar și cum a fost întoarcerea ei în România!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cum a fost venirea în România? Practic, îți era total străină țara, având în vedere că tu nu aveai nicio amintire din țară, fiind foarte mică atunci când ai plecat… Cât de greu ți-a fost să te acomodezi în societatea noastră?

A fost o trecere bruscă, deloc ușoară pentru mine, venisem într-un oraș unde aveam doar familia alături, fără prieteni, mi se părea totul gri, oamenii reci și încruntați, îngândurați mereu, complet diferit față de ceea ce eram eu obișnuită. A trecut ceva timp până să îmi fac prieteni și pot să spun că aproximativ un an mi-a fost destul de greu să mă integrez, să mă acomodez.


Citește și: Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, după 9 ani de relație:'Îl iubesc așa de mult!'

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea:„La ceva timp după începerea relației noastre…’

Citește și: Ce pensie are Marina Voica, după 60 de ani de carieră:'Cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc'


Citește și: Cum se descurcă Marian Godină în rol de tată:„Mi s-a părut mie cam ciudat…’

Cum și-a câștigat Antonia primii bani, înainte de a deveni cântăreață

Ai terminat liceul în America? Ai mai continuat studiile aici? Povestește-ne puțin mai detaliat despre primii ani petrecuți în țară… Cât de greu ți-a fost, cum ți s-a părut România?

Terminasem deja liceul când am plecat din America. În România, la ceva timp după ce am ajuns, am continuat să fac modelling (făceam deja din State, alesesem drumul acesta pentru a mă putea întreține) și apoi am început cariera muzicală, care, de fapt, era visul meu dintotdeauna. Aveam 18 ani atunci când am venit în România.


Cum au fost începuturile în carieră? În ce măsură a fost mâna destinului? Sau te-ai chinuit tu să faci cumva încât să pătrunzi în industria muzicală?

Cred că a fost mult mâna destinului. Adică nu pot să spun că aveam un obiectiv din a începe o carieră muzicală în România, chiar nu am venit deloc cu acest gând. Dar așa a fost să fie. Printr-o cunoștință, am ajuns la studio la Tom Boxer, care căuta o voce pentru niște piese pe care urma să le lanseze. Am mers să trag voci și așa mi-am început cariera muzicală, cu „Roses On Fire și apoi „Morena’.


Sincer, știi cum e, în viață există legea compensației. Iar casa carierei, ca să vorbim astrologic, hahaha!, chiar este una norocoasă pentru tine. Aici chiar mi se pare că îți merge șnur. Și tu simți la fel sau ai avut momente mai grele, mai delicate, și în carieră? A fost nevoie să faci ceva compromisuri?

A mers foarte bine din punct de vedere al carierei, nu mă pot plânge și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile pe care le-am obținut. Bineînțeles că nu e mereu totul perfect, roz, că mai sunt și etape mai puțin fericite, important este să știi să treci peste ele, să fii puternic, să muncești în continuare, să fii determinat. Nu am făcut compromisuri, nu a fost cazul.


Ce relație are artista cu părinții ei

Știm cu toții că ai o relație foarte apropiată cu mama ta, dar… ce înseamnă tată, pentru tine? La ce te gândești când auzi cuvântul tată sau când cineva te întreabă despre asta cum te întreb eu, acum…


Părinții mei sunt persoane importante și speciale în viața mea, care mi-au fost alături în fiecare moment al vieții mele, mi-au oferit sprijin, iubire, înțelegere și, chiar și dacă am avut momente în care nu am împărtășit aceleași păreri despre anumite situații, știu că îmi vor binele. Le mulțumesc pentru tot și îi iubesc!

Sursă foto: Facebook