Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani: „Făceam mii de dolari. Ne-am luat...”

.

Anamaria Prodan e cunoscută în toată țara, însă puțină lume știe cum și-a câștigat, de fapt, primii bani. Se pare că vedeta a avut spirit de antreprenor încă de la început, căci și-a făcut o afacere inedită, la care mulți poate nu s-ar fi gândit. Se întâmpla în Statele Unite ale Americii (SUA), în timpul mariajului cu primul ei soț. Iată cum a făcut impresara avere!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan a dezvăluit public cum și-a câștigat primii bani, de fapt. Vedeta a început să strângă avere dintr-un alt domeniu, ce nu are nicio legătură cu fotbalul. Impresara a reușit să dea lovitura în Statele Unite ale Americii, în timpul căsniciei cu primul soț, printr-o afacere cu… bomboane.

Anamaria Prodan e o figură cunoscută în lumea fotbalului, de unde și porecla care a consacrat-o, cea de „sexy-impresară’. Deși aproape toată lumea o asociază cu sportul, puțini știu că vedeta a avut ca primă sursă de venit un alt domeniu. În timp ce era căsătorită cu primul ei soț, aceasta și-a deschis o afacere cu bomboane, tocmai în SUA.


Citește și: În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț:'Sunt niște oameni…'

Citește și: De ce vrea Anamaria Prodan să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf:'Vreau să scap…'

Citește și: Delia, martoră la tragedia din Dolomiti, unde mai mulți turiști au fost uciși de o avalanșă:'Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să…'

Citește și: Laura Cosoi, totul despre cea de a treia naștere naturală:'A durat două ore și jumătate, contracții puternice, și…'


Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani, de fapt

Impresara, care în prezent deține o avere colosală, își amintește și acum din ce și-a câștigat primii bani. Se afla în America, alături de primul ei soț. Au plecat acolo cu 100 de dolari, dar succesul a fost imediat de partea lor. Fostul ei partener de viață s-a angajat la scurt timp, iar, după doar trei zile, au făcut și nunta.

După ce au reușit să strângă câțiva bani, Anamaria Prodan și primul ei soț și-au cumpărat niște mașini de bomboane. Dulciurile din interiorul aparatului erau vândute în diferite locații. Conform spuselor ei, ajunseseră să vândă în tot Las Vegas-ul.


„Am plecat în America cu 100 de dolari. Primul meu soţ s-a angajat imediat, era şi student şi aşa am strâns bănuţi. Ne-am căsătorit în trei zile. Azi ne-am cunoscut, în trei zile am strâns tot şi când am ajuns acolo ne-am căsătorit. Am strâns bani şi ne-am luat maşinuțe cu bomboane. O pungă costa 5 dolari. Şi apoi am început să avem tot mai multe, în tot Vegasul.

Apoi vindeam bomboane în saloanele de înfrumuseţat. Făceam mulţi bani din bomboane. Făceam mii de dolari, dar erau bani. Cu primii bani am luat un apartament mic. Am plătit o parte cu bani jos şi apoi plăteam în rate. Apoi ne-am deschis un parc de maşini. Luam maşini, le recondiţionam şi apoi le vindeam. Aşa făceam şi cu case. Primul milon l-am făcut după ce am vândut două case, în 2003′, a povestit Anamaria Prodan, pentru un post TV.


„Am început să cumpăr case’

Banii câștigați au fost investiți apoi în imobiliare. Anamaria Prodan a explicat întreg procesul. Spune ea, cumpăra case între 70 de mii de dolari şi 100 de mii de dolari, și le vindea, chiar înainte de criză, cu peste 900 de mii de euro casa.


„Era în 1997, în America, aveam banii familiei mele şi am început să cumpăr case. Pentru ei era ceva wow, îţi dai seama. Dar gândeşte-te că eu am început să cumpăr case între 70 de mii de dolari şi 100 de mii de dolari. Iar pe câteva dintre ele le-am vândut chiar înainte de criză cu 900 şi ceva de mii de euro casa.

Când am înţeles că se întâmplă şi vine nenorocirea în America am vândut. Şi exact casele alea pe care le-am luat cash, alea erau acolo şi îmi aduceau venit. Mai greu este când eşti cu banca… Scade valoarea… şi tu toţi banii ai să îi dai la bancă…’, a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram