Părinții Andreei Tonciu au trecut peste infidelitate și s-au împăcat. Cum se înțeleg acum: „Se mai fac greșeli”

.

Cum au trecut părinții Andreei Tonciu peste episodul de infidelitate. În urmă cu câteva luni, bruneta susținea public că părinții ei s-au separat. Aceasta a povestit că tatăl său ar fi avut o aventură cu menajera familiei și că este prea târziu pentru a se mai face ceva. Acum, se pare că părinții acesteia s-au împăcat, iar Andreea Tonciu este în culmea fericirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


După ce a aflat despre infidelitatea soțului ei, mama Andreei Tonciu a decis să depună actele de divorț. La acel moment, vedeta a fost devastată de această veste și a povestit, cu lacrimi în ochi, întreaga situație. Se pare că Răzvan Tonciu și-ar fi înșelat soția, pe Maria Tonciu, cu menajera familiei. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a susținut că tatăl ei regretă faptul că și-a înșelat soția, însă ar fi prea târziu, căci mama sa își dorește divorțul. Acum, părinții ei au decis să-și mai acorde o șansă, spre bucuria ei și a surorii sale, Lorena.


Cum au trecut părinții Andreei Tonciu peste episodul de infidelitate. Bruneta a dezvăluit modul în care părinții ei au gestionat acest eveniment nefericit. Iată declarațiile acesteia!

Citește și: Andreea Tonciu s-a bătut cu o femeie din showbiz:'A vorbit prost despre mine'

Citește și: Andreea Tonciu îi aduce acuzații grave lui CRBL, după Survivor:'M-a jignit foarte urât și a vrut să dea în mine!'


Citește și: Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu:'N-am regrete'

Citește și: Roxana Hulpe de la PRO TV se mărită:„Trupul și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire’. Locul inedit unde a fost cerută în căsătorie

Cum au trecut părinții Andreei Tonciu peste episodul de infidelitate

Vedeta a spus că este motiv de bucurie în familia sa deoarece Răzvan Și Maria Tonciu s-au împăcat. Aceasta a susținut că relația dintre părinții săi este una foarte bună și că au depășit episodul de infidelitate.


„Familia mea este foarte fericită, este acum, aici, cu noi, dar tatăl meu doarme acum, că altfel îl coboram să dea un interviu. Este cu mama, sunt foarte bine. În viață se mai fac greșeli, dar când cineva își bagă coada, mai ales femei de cea mai joasă speță, cum a fost femeia asta, n-are rost să mai dau detalii, pentru că nu vreau să dau valoare femeilor ușoare’, a declarat Andreea Tonciu potrivit spynews.ro.

„Tatăl meu seamănă cu mine’

Andreea Tonciu a susținut că familia sa este foarte unită, în ciuda micilor divergențe. Mai mult decât atât, soțul ei are o relație foarte bună cu socrul lui.


„Tatăl meu se înțelege foarte bine cu soțul meu, pentru că tatăl meu seamănă cu mine, suntem foarte uniți, eu și la fizic semăn cu el, și la caracter, la tot. Noi oricum ne înțelegem foarte bine toți. Mai sunt mici certuri, ca în orice familie, dar trecem peste ele, nu avem certuri grave’, a adăugat aceasta potrivit sursei citate.


„Tata a avut o aventură cu menajera’

În luna mai, Andreea Tonciu a vorbit public despre un episod de infidelitate al tatălui său.

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu.

Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie’, a spus Andreea Tonciu în urmă cu câteva luni potrivit, într-o emisiune TV.