Cum au reacționat Viorica și Ioniță de la Clejani după condamnarea fiicei lor, Margherita: "Sunt la coafor, mă pregătesc să..."

.

Viorica și Ioniță de la Clejani au avut reacții cel puțin ciudate după condamnarea definitivă a fiicei lor, Margherita. Fata Clejanilor a fost depistată drogată la volan, după ce a făcut un accident de mașină. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acel accident, dar justiția a considerat extrem de gravă fapta Margheritei de la Clejani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Viorica și Ioniță de la Clejani au fost tot timpul alături de copiii lor și i-au susținut chiar si atunci când aceștia au greșit extrem de mult. Cel puțin în ochii lumii, Clejanii și-au apărat copiii, iar Margherita este și acum susținută de părinții ei, după condamnarea definitivă în dosarul cu droguri.

Cum au reacționat Viorica și Ioniță de la Clejani după condamnarea Margheritei


Instanța a stabilit că Margherita de la Clejani trebuie să plătească o amendă penală de 40.000 de lei, pentru accidentul pe care l-a provocat în luna mai a anului 2020.

Deși prima instanță a condamnat-o la plata unei amenzi de 16.000 de lei, Curtea de Apel i-a mărit sentința. În cazul în care fiica Clejanilor nu plătește amenda penală, ea ar putea ajunge după gratii.

Contactați de Playtech.ro pentru a comenta sentința primită de fiica lor, Viorica și Ioniță de la Clejani au evitat subiectul și nu au dorit să comenteze.


„Sunt la coafor, mă pregătesc să plec la un eveniment la Iași. Nu vreau să fiu deranjată pentru astfel de subiecte’, a spus Viorica de la Clejani.

La rândul său, Ioniță de la Clejani a spus sec: „Sunt la frizer’, fără alte comentarii.

Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta:„În curând, o să știu ce înseamnă viața cu adevărat


Citește și: Ce probleme de sănătate are Tudor Chirilă. Artistul și-a amânat toate spectacolele:Sper să revin cât mai curând pe scenă

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident

Margherita de la Clejani a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 din București, pe 23 mai 2020. Dimineața, în jurul orei 06.00, când se întorcea de la o petrecere la volanul unei mașini de teren, Margherita a lovit un autoturism parcat.


Poliția, ajunsă la fața locului, a testat-o pe fiica Clejanilor cu aparatul Drugtest, iar rezultatele au apărut ca fiind pozitive, motiv pentru care a fost condusă la IML și i s-au prelevat analize suplimentare, folosite, de altfel, în instanță în procesul pierdut de fata Clejanilor.

Pe lângă amenda penală de 40.000 de lei pe care a primit-o, Margherita de la Clejani a avut neplăcerea să primească și prelungirea interdicției dreptului de a conduce mașini de la un an, cum a fost decizia în prima instanță, la trei ani.


Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.


Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă.

Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022, se arată în minuta instanței.

Și fiul Clejanilor are probleme cu legea

Și Fulgy, fratele Margheritei, a avut probleme cu poliția, din același motiv. Fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise. Părinții lor le-au ținut partea atunci când au avut probleme cu legea și au evitat de fiecare dată să vorbească public despre aceste lucruri.