Cum au reacționat părinții lui Vlad Gherman după ce fiul lor s-a despărțit de Cristina Ciobănașu

.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani, iar printre cei mai afectați de decizia lor de a-și spune adio când lumea se aștepta să se căsătorească sunt chiar părinții lor. Vlad spune că părinții lui sunt distruși de acestă veste, mai ales că nu știu motivul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pentru că nu au aflat motivul despărțirii, părinții lui Vlad insistă cu telefoanele, însă actorul susține că nu este încă pregătit să le explice.


‘Părinții, vai Doamne. Săracii, eu îi înțeleg. Tot pun întrebări. Dar de ce, de ce, de ce? E obositor. Am ajuns sincer să nu le mai răspund. Deci, mama, tata, vă iubesc, știți asta. E mai bine să vorbim mai rar. În rest da, am stat toată perioada asta ba la sormea, ba la vărmiu, mă duc la psiholog.’, le-a spus actorul fanilor, în vlogul de pe canalul de YouTube.


Fanii s-au întristat extrem de tare când au aflat, iar actorul a ținut să mai dea câteva explicații cu privire la adevăratul motiv al despărțirii. Actorii din Sacrificiul sau Frunctul oprit au anunțat prin intermediul unui video că și-au spus „adio’, însă vor rămâne prieteni în continuare.

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.


Citește și:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri de nuntă! Ce-și reproșau în timpul relației: „Un defect care mă omoară'

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție împreună, după ce s-au despărțit. Cum s-au fotografiat cei doi

Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu


De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment.

Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun, a mai spus Vlad Gherman.


Pandemia COVID-19 i-a despărțit?!

2020 a fost un an extrem de greu pentru toată lumea și, în timp ce pe unii problemele îi unesc, pe alții îi separă. Pare că Vlad și Cristina au fost în a doua categorie, a celor care n-au putut face față unei situații dificile și au decis să o ia pe drumuri separate.


‘Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost și ideea. Ne așezam amândoi pe ideea că o să fim bine toată viața, că nevoile noastre nu mai contează atâta timp cât satisfacem nevoile celuilalt, dar nici măcar asta nu făceam.

Probabil că asta a fost cel mai grav lucru. Iar după anul 2020, mă abțin! E foarte greu să întreții o relație atâta timp cât tu nu te iubești pe tine suficient. Eu cred că suntem incapabili să iubim cu adevărat pe cineva, dacă nu ne iubim pe noi. Noi ne-am pierdut pe drum, nu ne-am mai apreciat.’, a mai adăugat Vlad Gherman.