Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „La ce aveți în cap, aveți șansa să...”

.

Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Actorul de comedie este unul dintre concurenții de la reality show-ul care se filmează în Republica Dominicană. Recent, acesta a vorbit despre participarea sa în cadrul emisiunii și a spus cum au reacționat apropiații săi când a luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Alături de Cornel Palade, printre celelalte celebrități care participa la Sunt celebru, scoate-mă de aici se numără Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan și Răzvan Botezatu. Comediantul este cel mai vârstnic concurent, însă susține că acest lucru nu reprezintă un impediment pentru el. Mai mult, acesta a susținut că are „stofă de lider’ și este capabil să coordoneze lucrurile astfel încât să obțină cele mai bune rezultate.


Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, actorul a susținut că își dorește să fie văzut într-o ipostază cu totul nouă. Deși a recunoscut că are multe „îndoieli’, Cornel Palade va câștiga experiențe pe care le va trece „în albumul vieții sale.


Citește și: Ce temeri are Cornel Palade legate de participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Tinerețea îți dă numai certitudini’

Citește și: De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la spectacolele de pe litoral:„Mi-e dor de el’

Citește și: Cristi Manea s-a accidentat grav în timpul meciului. Iubitul Irinei Deaconescu a ajuns de urgență la spital:'Efectiv are o gaură în cap'

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre datoria uriașă a Monicăi Gabor către avocata ei:'Să se ducă în America după bani…'


Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’

Comediantul a susținut că a fost încurajat de apropiații săi să ia parte la provocarea din Republica Dominicană. La cei 70 de ani, acesta își testează limitele într-unul dintre cele mai dure reality show-uri.

„Mi-au spus: „Maestre, cred că merită să încercați. Sunt convins că puteți să faceți lucrul ăsta. La ce aveți în cap, la cum vă manifestați, la ce energie aveți, la lucrurile pe care le spuneți și ce ne învățați pe noi, aveți șansa să faceți un lucru extraordinar. Mergeți și vă așteptăm să ne spuneți ce ați făcut acolo!’.


Eu am avut stâlpii mei în viață, modelele mele. Cineva mi-a spus odată: „V-ați gândit că puteți fi stâlpul cuiva? Dacă plecați, rămâne omul acela fără stâlp’. Îmi tremură mâinile de emoție fiindcă nu știu ce va fi acolo, dar mă duc!’, a declarat Cornel Palade, potrivit fanatik.ro.

„Toți vor crede în mine’

Actorul nu consideră că vârsta sa reprezintă un impediment pentru a face față provocărilor din cadrul emisiunii. Mai mult, acesta este de părere că va avea parte de toată susținerea celor de o vărstă apropiată cu el.


„Oamenii care sunt aproape de vârsta mea (n.r. 70 de ani)… toți vor crede în mine și vor spune „Demonstrează-le celor tineri că ești mai bun decât ei!’ Cei în vârstă sunt mai mulți decât cei tineri. Voi avea un public mai mare.

Cei care mă urmăresc au între 30 și 70 de ani. Câtă lume încape în 40 de ani…‘, a adăugat actorul potrivit sursei citate.


Cornel Palade, pregătit să devină Regele Junglei?

Comediantul este convins că publicul va fi luat prin surprindere de modul în care răspunde provocărilor din Republica Dominicană.

„Crezi că este important să fii regele junglei? Este o întrebare la care nu pot să îți răspund. Mie nu îmi place să vorbesc despre mine. Las faptele mele și cei din jurul meu să vorbească pentru mine.

Eu am vorbit despre mine până acum, despre sentimentele și emoțiile mele. Eu nu îmi fac soclul meu, îl fac cei care mă iubesc și m-au ținut în brațe toată viața. Ei sunt oamenii care au făcut ceva din mine. Fără ei, publicul meu și spectatorii mei, nu aș mai fi.


Au vrut să mă iubească și să mă respecte, iar eu, la rândul meu, fac același lucru. Aștept să le arăt ce pot, să împărtășim lucruri extraordinare. O să vă placă rău de tot! O să vedeți un Palade cum nu ați văzut toată viața noastră!‘, a încheiat actorul.

Sursă foto: Facebook