Cum au reacționat fanii Gabrielei Cristea după revenirea la Capriciile Iubirii: „Schimbați denumirea emisiunii”

.

Cum au reacționat fanii Gabrielei Cristea după revenirea acesteia la Capriciile Iubirii. Pe 29 august, a început noul sezon al reality show-ului matrimonial, difuzat pe Antena 1. După o pauză binemeritată, Gabriela Cristea s-a întors pe micile ecrane și este pregătită să le ofere telespectatorilor „povești spectaculoase de iubire', după cum mărturisea chiar aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară și are o carieră care se întinde pe mai bine de 20 de ani. Debutul în televiziune a avut loc în anul 1994, când bruneta prezenta concursul Eurovision. În prezent, aceasta este gazda emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii’, unde discută cu concurenții veniți să-și găsească sufletul pereche. Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea și-a anunțat revenirea pe micul ecran, iar fanii acesteia au avut o reacție neașteptată.


Cum au reacționat fanii Gabrielei Cristea după revenirea acesteia la Capriciile Iubirii. Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la noi din țară.

Citește și: Cine este Tavi Clonda.Cu ce se ocupa înainte să o cunoască pe Gabriela Cristea

Citește și: Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda:„Mai degrabă eu sunt soacra decât ea’


Citește și: Raluca Podea, probleme mari de sănătate, după ce a avut COVID-19:'Am niște amețeli groaznice, abia văd să merg'

Citește și: Cristi Manea s-a accidentat grav în timpul meciului. Iubitul Irinei Deaconescu a ajuns de urgență la spital:'Efectiv are o gaură în cap'

Cum au reacționat fanii Gabrielei Cristea după revenirea la Capriciile Iubirii

Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a anunțat că s-a întors pe platoul de filmare, în calitate de prezentatoare a emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii’. După o scurtă vacanță în care și-a încărcat bateriile, aceasta este pregătită pentru noul sezon al reality show-ului matrimonial.


„Gata, m-am întors! Prima emisie după vacanță (răgușită, zăpăcită, 4 kg în plus, dar hotărâtă). Vă aștept de luni și până vineri în direct pe Antena Stars să trăim o iubire că în filme la Capriciile iubirii’, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Cum au reacționat urmăritorii prezentatoarei

Imediat după ce și-a anunțat revenire pe micul ecran, urmăritorii prezentatoarei au reacționat. Imaginea postată de aceasta a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii. Deși Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, cu o carieră care se întinde pe mai bine de 20 de ani, au existat și voci care i-au atras atenția că nu ar lăsa concurenții să vorbească.


 „Gabriela, mai oprește-te din vorbit, lasă și pe alții. Toată emisiunea numai tu vorbești! Măcar schimbați denumirea emisiunii! Ni s-a cam luat să ne tot spui poveștile tale de viață și niște pilde de te doare capul, compuse de tine.

Emisiunea are concurenți, pe ei vrem să îi auzim și să îi vedem’, au scris fanii emisiunii pe rețelele de socializare, relatează Fanatik.


„Tu ești frumoasă și telegenică’

În același timp, fanii Gabrielei Cristea au complimentat-o pentru felul în care arată și pentru profesionalismul de care a dat dovată de-a lungul anilor.

„Tu ești frumoasă și telegenică, am spus-o și altădată. Orice culoare va avea vestimentația pe care o porți, tu ești aceeași GABRIELA pe care o știu de când ai apărut pe micul ecran. E adevărat că vârsta își pune amprenta pe om, dar timpul nu stă în loc. Să fii sănătoasă și să-ți crești copiii cu responsabilitate’, a scris unul dintre fanii vedetei.

Sursa foto: Facebook