Cum au depășit Laura Cosoi și soțul ei momentele dificile din căsnicie: „Am avut și noi astfel de perioade”

.

Cum au depășit Laura Cosoi și soțul ei momentele dificile din căsnicie. De 10 ani, îndrăgita actriță și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au trei fete minunate de care sunt extrem de mândri. Într-o postare recentă, Laura Cosoi a vorbit despre „momentele de descumpănire' din căsnicia sa și despre modul în care a gestionat aceste perioade.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Pe lângă cariera absolut impresionantă, vedeta are și o familie extrem de frumoasă alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. În luna mai, cei doi au sărbătorit 10 ani de relație. Laura Cosoi a născut cel de-al treilea copil la finalul lunii iunie, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Acum, îndrăgita actriță a vorbit cu sinceritate despre „urcușurile și coborâșurile’ din căsnicie, dar și despre modul în care aceste experiențe au construit relația pe care o are astăzi cu soțul ei.


Cum au depășit Laura Cosoi și soțul ei momentele dificile din căsnicie. După venirea pe lume a celui de-al treilea copil, actrița susținea că „nu este tot timpul ușor’, însă viața de mamă o împlinește și o face mai fericită ca niciodată.

Citește și: Imagini rare cu Laura Cosoi, alături de soț, copii, mamă și soră. Unde au plecat în vacanță:„A adus împreună trei generații’


Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut

Citește și: Sânziana Buruiană se mută înapoi în România, după ce a locuit un an în Ungaria:'Nu am ce să fac…'

Citește și: Jesica Zamfir, câștigătoarea sezonului 4 Masterchef, trăiește o adevărată dramă. Ce boală are fiul ei:'Primul diagnostic m-a pus la pământ'

Cum au depășit Laura Cosoi și soțul ei momentele dificile din căsnicie


Într-o postare recentă, actrița a vorbit despre „momentele de descumpănire’ din căsnicia sa. Laura Cosoi a susținut că aceste perioade pot fi depășite prin comunicare și iubire și că toate încercările au rolul de a consolida relația.

„Într-o căsnicie, există întotdeauna urcușuri și coborâșuri, momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să gestionezi lucrurile. Ăsta e un lucru foarte normal. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin momente de descumpănire, prin perioade când ai impresia că nu te sincronizezi așa cum trebuie cu partenerul.


Am avut și noi astfel de perioade, dar le-am depășit mereu printr-o bună comunicare și mai ales prin iubire- fundația pe care construiești orice lucru care durează, indiferent că e vorba despre familie sau carieră. Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtilă, genul ‘din priviri’, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.


Ce spune actrița despre compromisurile în căsnicie

De-a lungul celor 10 ani de relație cu Cosmin Curticăpean, actrița a mărturisit că au existat compromisuri de ambele părți.

„Compromisuri, da, au fost. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… (râde) cumva, astea sunt, cred, momente care apar în toate relațiile, normal, momente când te deranjează ceva. Important e că îl iubești pe omul de lângă tine, îi vrei binele, nu vrei să sufere, ești atent la detalii, la surprize și la ce-i face plăcere. Ăsta e secretul’, a declarat Laura Cosoi pentru Viva!.

Sursa foto: Facebook