Cum arată Vlăduța Lupău după ce și-a mărit buzele: „Sunt foarte încântată, e ce trebuie”

 Miniosu Alexandra
.

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit internauților cum arată după ce și-a mărit buzele. Dornică de o schimbare la nivelul feței, însă nu una majoră, artista a decis să se lase pe mâinile medicului estetician. Înainte de botezul fiului ei, Iair, interpreta de muzică populară a trecut printr-o procedură non-invazivă. Mai exact, și-a injectat acid hialuronic în buze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a aflat că Vlăduța Lupău și-a mărit buzele, mulți au fost curioși să afle cum arată artista acum. Ei bine, chiar cântăreața a postat primele imagini după procedura non-invazivă, pentru a le satisface curiozitatea urmăritorilor ei din mediul online. Vedeta și-a injectat acid în buze la o clinică din București, chiar înainte de a-l creștina pe fiul ei, Iair.

vladuta-lupau-2vladuta-lupau-2

Vlăduța Lupău e una dintre cele mai iubite inteprete de muzică populară din România. În timp ce multe femei evită poate să abordeze acest subiect, cântăreața nu se sfiește să vorbească despre „modificările' pe care și le-a făcut. Recent, solista a decis că e timpul pentru o schimbare și și-a injectat buzele cu acid hialuronic, veste pe care le-a împărtășit-o și internauților.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău, la două săptămâni de când a născut.Artista s-a întors pe scenă

Citește și: Cum arată vila în care se mută Vlăduța Lupău cu soțul și fiul ei:„Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm'

Citește și: Cine este iubita lui Mario Mutu. Ce părere are Alexandra Dinu despre Mara:„S-au cunoscut. Mama a zis că e…'

Citește și: Anamaria Prodan pregătește un parastas de pomină în cimitirul Bellu, în memoria Ionelei Prodan.Vor cânta artiști de renume

Cum arată Vlăduța Lupău după ce și-a mărit buzele

Soția lui Adi Rus a făcut dezvăluirea pe contul ei de Instagram, în urmă cu scurt timp. Potrivit spuselor ei, când a fost ultima dată la București, pentru a proba rochiile pe care le-a purtat la botezului fiului ei, Vlăduța Lupău și-a injectat buzele cu acid hialuronic. Vedeta nu a ales un medic estetician la întâmplare, ci l-a urmărit mai întâi în mediul online.

„Când a fost ultima dată la București, să fac proba la rochiile de la botez, am fost și la doamna doctor …, pe care vreau să vă spun că o ador. Am urmărit-o de mult timp pe Instagram, am văzut ce face, am văzut la unele fete, mi-a plăcut foarte mult și vreau să vă zic că, de când am intrat acolo, o fată intra, o fată ieșea, și m-am bucurat că a avut loc și pentru mine.

Sunt foarte încântată de cum a reușit să le aranjeze, să zic așa, nu că la alți doctori n-aș fi fost încântată, doar că ea este top și o să mă duc de acum înainte cred că doar la ea. Credeți-mă, e ce trebuie', a povestit Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Cum se descurcă Vlăduța Lupău în rolul de mamă

Pe data de 6 august, anul acesta, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au devenit părinții micuțului Iair, un copil mult așteptat și dorit, care, mărturisește ea, le-a schimbat viața în totalitate. Într-un interviu exclusiv, ea ne-a recunoscut însă că adaptarea a fost mult mai grea decât se aștepta, cu atât mai mult cu cât, în primele trei săptămâni de viață ale fiului lor, cei doi părinți nu au avut niciun ajutor. Totuși, fac față cu brio noului rol.

„Perioada asta de început e frumoasă și ea, însă pot spune că este și foarte grea, iar cine mă contrazice minte! Fiind la primul copil, nu știi exact ce ai de făcut, plus că treci prin multe schimbări hormonale și printr-o nastere care, la fel, este grea, indiferent de modul în care naști, și aici mă refer la naștere naturală sau cezariană.

Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Abia acum începe să fie puțin mai ușor', a declarat artista, în exclusivitate, pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook, Instagram, CameliaBurduja.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton