Cum arată Vlăduța Lupău, la două săptămâni de când a născut. Artista s-a întors pe scenă

.

Cum arată Vlăduța Lupău, la două săptămâni de când a născut. Pe 6 august, cântăreața a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume un băiețel superb, care poartă numele Iair. Se pare că artista se bucură din plin de viața de mamă, însă nu își neglijează carieră. După numai două săptămâni de când a născut, Vlăduța Lupău a decis să-și reia activitatea muzicală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Adrian Rus și Vlăduța Lupău sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Imediat după ce a născut, managerul artistei a declarat că proaspăta mămică este nerăbdătoare să-și reia cântările, lucru care avea să se întâmple până la sfârșitul lunii august. Ei bine, după două săptămâni de la naștere, Vlăduța Lupău s-a întors pe scenă și este într-o formă de zile mari. Iată cu ce ținută și-a impresionat fanii cântăreața!

Cum arată Vlăduța Lupău, la două săptămâni de când a născut. Pe perioada sarcinii, artista nu a ținut cont de restricții culinare, susținând că dorește să se bucure din plin de aceste momente unice. La foarte puțin timp de când l-a adus pe lume pe micuțul Iair, artista și-a reluat activitatea și este într-o formă fizică de invidiat.


Citește și: Ce sfat a primit Vlăduța Lupău de la Andreea Bănică, după ce a născut: „La 10 zile, doar atunci…’

Citește și: Ce semnificație specială are Iair, numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei.Provine din Biblie

Citește și: Fiul Ozanei Barabancea a fost la un pas de moarte, în urma unui accident:„Am fost paralizată psihic. Nu am plâns deloc, am urlat…’

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși într-un club de lux din Mykonos:'Când sunt îndrăgostit…'


Cum arată Vlăduța Lupău, la două săptămâni de când a născut

Deși a născut de puțin timp, artista a vrut să-și onoreze toate programările. Aceasta a revenit pe scenă și arată senzațional. Îmbrăcată într-o rochie albă, Vlăduța Lupău pare că radiază de fericire și se bucură din plin de noul capitol din viața ei.

Pe rețelele de socializare, aceasta a postat o imagine cu fiul ei, în dreptul căreia a scris „rezist’. Vedeta a dat de înțeles că traversează o perioadă mai solicitantă, având în vedere că își împarte timpul între carieră și viața de familie.


Vlăduța Lupău se pregătește de botezul fiului ei

Artista și soțul ei se pregătesc să-l creștineze pe micuțul Iair. Aceștia au ales deja nașii, fiind vorba despre Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac. Solista de muzică populară a mărturisit că este nerăbdătoare să își ia rolul de nașă și a început deja pregătirile pentru botez.

„Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…


Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel’, a declarat Olguța Berbec pentru fanatik.ro.

Vlăduța Lupău, detalii despre botez


Într-un interviu pentru Viva!, Vlăduța Lupău a oferit câteva detalii despre botezul fiului ei. Aceasta a recunoscut că i-ar plăcea, deopotrivă, ca evenimentul să fie unul fastuos sau unul într-un cadru mai restrâns.

„Tocmai că nu aș ști cum mi-ar plăcea… Ambele variante îmi plac. Și fastuoasă, și intimă… Trebuie să văd cum mă regăsesc pe atunci, mai ales după un sezon super plin care mă așteaptă’, a declarat artista.

Sursa foto: Facebook & Instagram