Cum se descurca Daniela Gyorfi, la început de carieră: „Nu cântam pe bani, ci pe mâncare”

.

Viața Danielei Gyorfi nu a fost mereu una ușoară, în special la început de carieră. Recent, artista a împlinit 54 de ani, un moment perfect pentru a rememora trecutul. Daniela a povestit despre parcusul carierei sale, dar și despre greutățile cu care s-a confruntat la început de drum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


La 54 de ani, Daniela Gyorfi se poate declara o femeie împlinită. Pe lângă o familie frumoasă și unită, aceasta are o carieră impresionantă, de mai bine de 30 de ani. Chiar de ziua ei de naștere, atista a făcut câteva declarații emoționante despre modul în care arăta viața sa, înainte de a deveni celebră. Aceasta și-a făcut debutul în muzică în anul 1991, atunci când a participat la festivalul de la Mamaia și a obținut premiul al II-lea la secțiunea „Interpretare’.

Cum arăta viața Danielei Gyorfi, la început de carieră. Artista a mărturisit că, de mai multe ori, și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă. În ciuda greutăților prin care a trecut, aceasta este recunoscătoare pentru viața pe care o are și „nu uită de unde a plecat’.


Citește și: Ce va face Daniela Gyorfi cu apartamentul mamei sale:'Aici sunt toate amintirile mele…'

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu a fost la înmormântarea tatălui ei:'Voi avea mereu o părere de rău'

Citește și: A murit actrița Angela Lansbury. Starul din serialul „Verdict:Crimă!' avea 96 de ani

Citește și: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales:„Vom pleca într-o…’

Cum arăta viața Danielei Gyorfi, la începutul carierei sale


Artista a făcut câteva dezvăluiri despre cele mai dificile momente din cariera sa. În urmă cu 31 de ani, aflată la început de drum, Daniela Gyorfi cânta pentru a face rost de mâncare, nu de bani. Cu toate acestea, este recunoscătoare pentru cariera atât de longevivă și toate împlinirile profesionale.

„Când m-am lansat și am luat premiul la Mamaia am realizat că abia de acum începe greul, pentru că cel mai greu este să te menții. Dacă îmi spunea cineva în 91 că voi avea așa o carieră lungă, și spectacole, și că o să fac ceea ce-mi place ar fi fost foarte greu de crezut. De-a lungul timpului am văzut nume care au ieșit peste noapte, au cântat 2, 3 ani și, după aceea, gata. Sunt mândră de ce am realizat, chiar dacă puteam face mult mai multe. (…) În ‘90, era un restaurant în Floreasca unde cântam. Doar că nu cântam pe bani, ci pe mâncare pentru mama’, a declarat Danielei Gyorfi, potrivit fanatik.ro.


Cum își sărbătorește artista ziua de naștere

Cu ocazia zilei sale de naștere, Daniela Gyorfi va petrece în familie, alături de soțul și fiica lor. Cei trei vor merge la unul dintre restaurantele preferate. De când și-a pierdut mama, artista nu se mai poate bucura de aniversarea sa ca în anii trecuți.

„Nu-mi simt vârsta, cred că este doar un număr. Important este ceea ce faci, viața pe care ai trăit-o și pe care o trăiești acum. Eu știu că fac o meserie frumoasă, am o familie, o fată. Sunt sănătoasă, mă simt bine, nu simt că aș avea 54 de ani sub nicio formă. (…)


Merg cu George și cu Măriuca la un restaurant italienesc care ne place nouă. Este o zi ca toate zilele, de câțiva ani nu mă mai bucur așa de tare de ziua mea pentru că pe 29 septembrie a murit mama, pe 2 octombrie mi-a murit cățelul și nu mă mai entuziasmez’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Toată sărăcia și neajunsurile vor dispărea’

Întrebată ce i-ar spune copilului Daniela Gyorfi, artista a avut un răspuns emoționant, amintind de toate greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții.

„Dacă m-aș întâlni cu Daniela de când avea ea 13 ani, i-aș spune să stea liniștită și să aibă încredere pentru că viața ei se va schimba radical. Când aveam eu 13 ani, mama mea s-a îmbolnăvit și eram vai de capul nostru și de zilele noastre. I-aș spune că ne iubește Dumnezeu și că toată sărăcia și neajunsurile vor dispărea. I-aș mai spune să aibă grijă la falșii prieteni. Pentru mine mama a fost singurul meu prieten’, a închiat aceasta.

Sursa foto: Facebook