Cum arăta Teo Trandafir în adolescență și ce amintiri are de atunci: "Eram stresată, nimeni nu mă înțelegea"

.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Are o carieră impresionantă și a știut să îți publicul aproape, indiferent de postul pentru care a lucrat. Însă, puțini cunosc detalii despre cum era viața ei, înainte să apară pe micile ecrane. Iată cum arăta Teo în adolescență și ce amintiri are de atunci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Și Teo Trandafir a trecut prin frământările tipice adolescenților. I se părea că adulții nu sunt capabili să o înțeleagă și era foarte preocupată de partea educațională. La 14 ani a fost copleșită de stres, pentru că își dorea enorm să intre la cel mai bun liceu din oraș.


La 14 ani eram stresată, pentru că doream să intru la cel mai bun liceu din oraș, ca apoi să intru la facultate. La acel liceu, procentul copiilor care se îndreptau către studii superioare era de 98%.

Eram într-o căutare, fierbere, neînțelegere, eu nu înțelegeam pe nimeni și nimeni nu mă înțelegea pe mine, părinții mei îmi spuneau cuvinte pe care nu le înțelegeam. Nu înțelegeam de ce trebuie să mi se spună atunci ce poduri voi traversa în viață, peste ani’, a mărturisit Teo Trandafir pentru Click!


Cum arăta Teo Trandafir în adolescență și ce frământări avea

După 25 de ani de la momentul în care a trecut prin adolescență, prezentatoarea de la Kanal D a făcut o descoperire emoționantă. A făcut niște scrisori pe care le-a redactat când era, poate, chiar mai mică decât este fiica ei acum. Și-a dat seama că impresia ei despre propria persoană era extrem de diferită de părerea celor din jur.


Nu îmi aduc aminte decât că eram foarte apropiată de felul meu de a gândi de acum. Mi-am dat seama după niște scrisori pe care le-am găsit după un sfert de veac. Vorbeam cam cu aceeași oameni cu care vorbesc și astăzi. Eram, după părerea mea, foarte răzvrătită. După părerea celor din jur, eram foarte cuminte. Dar eu nu-mi amintesc așa. Eu îmi amintesc niște pe care probabil n-am știu să le exteriorizez sau nu am vrut’, a mai adăugat Teo Trandafir, pentru sursa citată anterior.


Citește și: Cine a fost prima mare iubire a lui Teo Trandafir. Povestea e tristă: ‘Doream să ne căsătorim și să plecăm în America’

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei: „Am redus ieșirile, fac și vaccinul'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir. Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Cine a fost prima mare iubire a lui Teo Trandafir

Și acum este foarte discretă când vine vorba despre viața personală, cu atât mai mult în legătură cu bărbații pe care i-a iubit. Însă, într-un interviu pentru revista Unica, Teo Trandafir a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, cu prima ei mare iubire. A suferit enorm, iar lucrurile s-au sfârșit într-un mod cât se poate de dureros pentru cei doi îndrăgostiți.


Nenorocirea mea a fost până la capat. Prima mea iubire s-a ivit exact în 1989. Era profesor de literatură americană venit în România printr-o bursă Fullbright. Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Doream să ne căsătorim și să plecăm în America. Au reușit să-mi ia și asta‘, a dezvăluit Teo Trandafir pentru unica.ro.


Pentru asta, în 21 decembrie, am ieșit din casă. Pentru ca mi-au luat tot ce aveam și pentru că m-am gândit că într-o zi va veni copilul meu și mă va întreba ce am făcut la Revoluție. Cum era să-i spun ca am stat în casă? Așa că m-am dus la Ministerul Apărării și am alimentat încărcătoare, apoi ne-au chemat la Universitatea București.

Marian Munteanu și profesorul Cezar Tăbârcea ne-au spus să mergem la stația Aurel Vlaicu că e plin de răniți. De acolo m-am dus la Spitalul Municipal. Am făcut revoluția în drum. Eram pornită sentimental și intelectual. Eram schilodită și nu eram singură‘, a rememorat Teo.