Cum arată Suri Cruise, fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise, la 15 ani. Seamănă leit cu mama ei!

 Dumba Gabriela
.

Suri Cruise a crescut, este o domnișoară în toată regula și, la 15 ani, nu doar că este la fel de înaltă ca mama ei, dar îi și seamnă leit. Katie Holmes a fost suprinsă la cumpărături în New York, cu fiica ei, dovadă că relația lor este una foarte bună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Suri locuiește cu mama ei și au o relație mamă-fiică foarte bună. De altfel, Katie Holmes se poate considera mamă singură, având în vedere că Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de 9 ani. Actorul trecut la o nouă religie, care îi interzice să-și mai vadă copilul.

1.Copii-Tom-Cruise-4-679×10241.Copii-Tom-Cruise-4-679×1024

Atunci când era mică, Suri era mereu suprinsă de paparazzi în brațele tatălui ei și Tom Cruise a declarat de nenumărate ori că are o legătură specială cu fiica lui. Totul s-a terminat însă când actorul a devenit membru al Bisericii Scientologice și a întrerupt brusc și definitiv legătura cu familia lui.

La cei aproape 15 ani, Suri Cruise este pasionată de gimnastică și dans și foarte des este suprinsă de paparazzi îmbrăcată în colanți sau alte echipamente de sport.

Fetița este înaltă cât mama ei și atunci când ies în oraș par mai degrabă prietene, decât mamă-fiică.

Frumoasă de pică, Suri ar putea face lejer o carieră în modelling. Katie Holmes spunea, în urmă cu ceva timp, că fiica ei este puternică, harnică și sigură pe ea.

„Obiectivul meu a fost acela de a o crește să fie sigură pe sine. Să mă asigur că este 100% puternică, încrezătoare și capabilă. Este foarte puternică. Dintotdeauna a avut o personalitate puternică.

Începea o activitate și muncea din greu pentru a deveni foarte bună. Apoi zicea: „Ok, acum voi încerca altceva”. Este foarte focusată și muncește din greu.’, a declarat Katie.

Citește și:

Nicole Kidman, dezvăluiri neașteptate despre viața alături de Tom Cruise! Ce le-a distrus căsnicia: „Nu puteam să îmi valorific potenţialul sexual”

Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise, în secret! Nicole Kidman nu a iertat-o nici după moarte…

Cum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise. La 27 de ani, tânăra refuză să se afișeze în public

Suri Cruise are doi frați vitregi

Tom Cruise are trei copii, două fete și un băiat. Isabella Jane Cruise și Connor Cruise sunt adoptați împreună cu Nicole Kidman, din timpul mariajului care a durat 11 ani. Suri Cruise este singura fiică biologică a actorului.

Isabella și Connor au fost înfiați în urmă cu 20 de ani, iar după divorțul de Nicole Kidman, cei doi au rămas în custodia tatălui.

Isabella Jane Cruise are deja 28 de ani si s-a căsătorit în urmă cu 5 ani cu Max Parker, în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc la Londra. A studiat arta și a absolvit cursurile organizate de Delamar Academy of Make-up and Hair din Marea Britanie. Și-a îndeplinit visul și în prezent este hairstylist.

Connor Cruise are 26 de ani, iar anul trecut a anunțat că intenționează să se căsătorească cu iubita lui de origine italiană, alături de care s-a mutat în Florida. Tom Cruise și-a îndrăgit deja viitoarea noră și este în culmea fericirii că familia se va mări.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton