Cum arată soția lui Romică Țociu după ce a învins cancerul. Nicoleta s-a reinventat total și are o altă meserie

.

În urmă cu patru ani, soția lui Romică Țociu a aflat că suferă de cancer, iar de atunci a început lupta dură cu boala nemiloasă. După un tratament lung, Nicoleta Țociu a învins boala, iar acum le dă o mână de ajutor celor care se află în aceeași situație delicată. Mai mult, aceasta s-a schimbat total. Este tunsă scurt și s-a îngrășat câteva kilograme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Țociu a aflat că suferă de cancer la sân în urma unui control de rutină. Se întâmpla în 2016, iar următorii patru ani au fost extrem de duri pentru ea. Romică şi Nicoleta se iubesc de 27 de ani şi au împreună doi copii, Cătălin, în vârstă de 24 de ani şi  Daria, de 17 ani. Celebrul actor i-a fost aproape femeii iubite, la greu.


‘Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem.

Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei’, a povestit ea, la o emisiune tv.


Soția lui Romică Țociu și-a schimbat meseria

Adriana Bahmuţeanu, care îi este bună prietenă acesteia, a postat pe conturile de socializare o poză, dar şi un mesaj.

Citește și: O mai ții minte pe Iulia Frățilă, prima asistentă TV din showbizul autohton? Uite cum arată la 44 de ani și cu ce se ocupă acum, după ce s-a mutat în America!

Draga mea prietenă Nicoleta Ţociu a devenit terapeut.


Felicitări, Nico, îţi doresc mult succes în noua ta misiune, aceea de a ajuta oamenii aflaţi în suferinţă!’, a scris Adriana pe contul de socializare.

Nicoleta a fost operată la Spitalul Fundeni de medicul oncolog Alexandru Blidaru. Acum e foarte bine, familia i-a fost alături, o iubim şi o îngrijim cu toţii’, a spus în urmă cu ceva timp Romică, într-un interviu pentru Click.