Cum arată sora Adinei Alberts care s-a călugărit: "Ne-a durut, ca familie, alegerea ei"

.

Sora Adinei Alberts este călugăriță și medicul a prezentat-o pentru prima dată acum trei ani celor care o urmăresc pe Facebook. Adina Alberts dezvăluia că decizia surorii sale de a se călugări nu a fost ușor de acceptat de familie, dar au respectat-o cu toții și au învățat să trăiască în liniște cu hotărârea luată de Daniela.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Adina Alberts a vorbit, în decembrie 2019, despre sora ei care este călugăriță. Medicul spunea atunci cum a fost primită decizia Danielei de a pleca la mănăstire, dezvăluire care a fost apreciată de mii de oameni pe Facebook. Toți cei care o urmăresc pe Facebook pe Adina Alberts au apreciat decizia surorii sale de a-și urma inima.

Cum arată sora Adinei Alberts care s-a călugărit


EA ESTE SORA MEA, DANIELA.
Am crescut impreuna. Am traversat perioada adolescentei impreuna, in general ne-am impacat bine si ne-am sustinut in toate. Recunosc ca este mai inteligenta decat mine, a intrat a3a la Fizica, si, dupa ce a terminat Institutul de la Magurele, a intrat a 3a la Cibernetica -ASE- Bucuresti!
Apoi timpul s-a oprit in loc pentru ea! Dar si pentru noi, ca familie!

Greu ne-am regasit, greu am inteles alegerea facuta de ea! De fapt, sincer, nu am inteles-o niciodata doar ca am invatat sa o respectam si sa ne bucuram de linistea ei sufleteasca! Si indiferent de orice, este fiica, sora, cumnata si matusica noastra draga -„matusica Danana!„, scria Adina Alberts pe Facebook, acum 3 ani.


Citește și: Cum arată Alina Plugaru, la 13 ani de când s-a retras din industria filmelor pentru adulți.Din ce câștigă bani acum

Citește și: Rusia a respins propunerea de armistițiu de Paște.Ce mesaj a transmis Volodimir Zelenski într-o înregistrare video

Citește și: Alec Baldwin a aflat sentința în cazul morții colegei sale, Halyna Hutchers.A fost achitat


Citește și: „Legații, noul film al lui Iura Luncașu, lansat pe Netflix.Nicole Cherry, Smiley, Speak și mulții alții apar în comedie

Sora călugăriță a Adinei Alberts are 26 de ani!

Recent, Adina Alberts a vorbit, din nou, într-un interviu despre decizia surorii sale de a trăi la mănăstire.

Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop! Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi.


Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o! Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea.

Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani!’, povestește Adina pentru OK! magazine.