Cum arată soacra lui Vladimir Drăghia și ce relație are Alice Cavaleru cu mama ei

 Oana Pantazi
.
Mama lui Alice Cavaleru și soacra lui Vladimir Drăghia, alături de fiica lor, ZoraMama lui Alice Cavaleru și soacra lui Vladimir Drăghia, alături de fiica lor, Zora

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, iar de când a venit pe lume fiica lor Alaia Zora, cei doi sunt cei mai fericiți părinți. Puțini știu însă cum arată cea de la care partea feminină a familiei, Alice și Zora, a moștenit frumusețea. Iată cum arată soacra lui Vladimir Drăghia și ce relație frumoasă are soția lui cu mama ei!

Recent, Alice Cavaleru a pus pe contul ei de socializare o fotografie cu mama ei, care tocmai și-a aniversat ziua de naștere, care apare alături de micuța Zora, fiica ei și a lui Vladimir Drăghia. După cum se poate observa, zora seamănă nu doar cu mama ei, ci și cu bunica, de la care au moștenit amândouă frumusețea. Fotografia este cu atât mai impresionantă cu cât Alice mărturisește în mesajul ei că și-a piedut tatăl, tânăra fiind extrem de atașată de mama ei.

„Azi este ziua mamei mele. De când a murit tata, îmi tot vine să-i spun Mama Leone. Așa o alinta el, uneori, când nu știa cum să-i spună că-i este dragă, că e mândru de ea, că o iubește. La mulți ani, Mama Leone!', a scris Alice Cavaleru pe Instagram, în dreptul înduioșătoarei fotografii.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton