Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu. Și-a sărbătorit ziua de naștere în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

.

Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu. În luna noiembrie, soacra celebrului bucătar și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie cu care s-a reunit întreaga familie. Pe rețelele de socializare, juratul de la „Chefi la cuțite' a postat mai multe imagini de la petrecerea aniversară, desfășurată chiar în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Iată cum a fost surprinsă mama Cristinei Dumitrescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu. Florin și Cristina Dumitrescu formează un cuplu de aproape un deceniu și sunt părinții a două fetițe superbe, pe nume Ava Elisabeta și Mia Victoria. Cu ocazia zilei de naștere a soacrei sale, întreaga familie s-a reunit la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Pe contul său de Instagram, Florin Dumitrescu a distribuit mai multe fotografii cu mama soției sale. Pentru că și-a dorit ca evenimentul să se desfășoare ca la carte, acesta s-a ocupat personal de organizare și a apelat la ajutorul colegului său de platou, care i-a pus la dispoziție localul pe care îl deține în București.


Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu. În mai multe rânduri, celebrul chef a mărturisit că are o relație extrem de apropiată cu mama Cristinei. Se pare că femeia le-a fost în permanență alături, ajutându-i cu treburile casnice și cu creșterea celor două fetițe.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Florin Dumitrescu soției lui de ziua ei de naștere:'Să mă ierți că am pierdut bani'


Citește și: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite:'Exagerează foarte mult…'

Citește și: CRBL regretă conflictul cu Oase, dar nu crede într-o împăcare:„Îmi lipsește să-l am în jurul meu’

Citește și: Sorin Bontea, prima imagine cu soția lui. Cum au fost surprinși cei doi:'Doamna Bontea…'

Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu


Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu. Pe 6 noiembrie, mama Cristinei Dumitrescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie, ginerele său i-a organizat o petrecere chiar în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu.

Pe contul său de Instagram, juratul de la „Chefi la cuțite’ a postat mai multe imagini cu soacra sa, urmăritorii sesizând asemănarea izbitoare dintre ea și Cristina. La eveniment au fost prezenți mai mulți membri ai familiei, dar și câteva persoane publice, precum Cosmin Seleși. În videoclipurile postate de celebrul bucătar, sunt surprinse și cele două fiice ale sale.


De pregătirea preparatelor s-a ocupat întreaga echipă a lui Cătălin Scărlătescu. Bucătarul a ținut s-o felicite personal pe soacra colegului său de platou, fiind surprins la masa unde se afla aceasta.

Florin Dumitrescu, ajutat de soacra sa în bucătărie

Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu. În mai multe rânduri, bucătarul a susținut că este ajutat în bucătărie de mama Cristinei. Când vine vorba despre mesele de sărbători, întreaga familie se reunește și contribuie la prepararea bucatelor.


„Nu gătesc eu de fiecare dată, dar când gătesc, gătesc. Soția vine din Satu Mare – jumătate unguroaică, jumătate româncă. Eu vin de aici, din București, se adună trei-patru feluri de bucătării total diferite, se pun pe aceeași masă și, după aceea, plimbăm mâncarea de la unul la altul. Alături de mine sunt soția, soacra, mama, suntem mai mulți. Toți ne ocupăm. Suntem o familie. Așa trebuie să funcționeze lucrurile’, a declarat Florin Dumitrescu, potrivit libertatea.ro.


Bucătarul și soția lui au sărbătorit 8 ani de căsnicie

În luna iunie, juratul de la „Chefi la cuțite’ și soția lui au împlinit 8 ani de căsnicie. Cu această ocazie, Florin Dumitrescu a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj emoționant pentru partenera lui de viață.


„Una dintre cele 3 cele mai fericite zile din viața mea. Pe 7 iunie 2014 am dansat la nuntă noastră, pe melodia All of Me, am avut o nuntă zic eu perfectă, muzică bună, prieteni și familia aproape.

Nu o să uit niciodată când am văzut-o în rochia de mireasă în ușa bisericii, m-a impresionat frumusețea ei, eleganța și strălucirea. Ce e mișto, e că sentimentul nu a dispărut deloc, iar cine zice că dragostea durează doar 3 ani, nu ne cunoaște pe noi doi. Așa că, dragă mea, te mai măriți o dată cu mine?, a scris el pe rețeaua socială.

Sursa foto: Facebook & Instagram