Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual. Are și un talent ascuns!

.

Simona Sensual și-a schimbat total stilul de viață de când a ieșit din lumina reflectoarelor. Nu vrea să mai fie vedetă, ci femeie de afaceri și spune că îi este mult mai bine așa. Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual? Simona Sensual arată total diferit acum față de perioada în care era populară în lumea mondenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, Simona Sensual s-a dedicat vieții spirituale, s-a și căsătorit în secret și a divorțat la scurt timp, iar mai apoi a intrat în afaceri. Și-a deschis la București un centru de panificație și chiar dacă nu s-a îmbogățit până acum, spune că îi merge binișor. Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual?


„Sinceră să fiu, e așa si așa pentru afacerea mea, cred că pentru toată lumea e greu. Sunt multe impedimente. Nu sunt probleme la bani. Aștept să treacă și perioada asta ca să deschid și în alte zone’, a declarat ea pentru Antena Stars.


Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere:„Să ne iubim mereu la fel

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu și Ștefan Manolache s-au despărțit.Cu cine a fost surprins „Prințișorul taxiurilor

În plus, în ultima perioadă și-a descoperit și alte talente. Pictează
pe pânză cu ajutorul unui cuțit. Dar o face nu pentru bani, ci pentru
propria plăcere și pentru că o vindecă, spune ea.


„Cu un cuțit faci multe, eu mi-am găsit o metodă de relaxare. Nu e vorba de bani, nu am făcut bani din pasiunile mele. E o metodă de terapie. Nu, în niciun caz.

Momentan vreau să renovez la locația mea, vreau să fac avangardist. Am avut perioade în care am simțit nevoia să desenez, eu și cântam la pian. Am postat pe Facebook și am primit reacții pozitive. Poate pe viitor voi face bani din asta’, a mai spus ea.


Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual

Lucrurile nu stau foarte bine în plan personal pentru Simona Sensual, după ce anul trecut s-a despărțit de soț. Mai mult, ea susține că după pandemia și-a dat seama că îi este mai bine singură.

„Viața mea este baza, dacă nu ești bine și spiritual, logic că nu e bine. Nu sunt cu nimeni. Sunt singură, da. După pandemia asta mi-am dat seama că e mai bine să fii singur, a precizat Simona ex-Sensual la Star Matinal.