Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Sorin Bontea. Daniel are 59 de ani

.

Sorin Bontea, unul dintre jurații de la Chefi la Cuțite, este deosebit de discret când vine vorba de viața de familie. Puțină lume a realizat însă că și fratele faimosului Chef apare la TV. Cine este, cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Sorin Bontea?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Are o carieră impresionantă și este extrem de iubit de public. A început să apară la TV la Masterchef, apoi la Chefi la Cuțite. A câștigat un capital de imagine uriaș după ce a plecat acasă cu marele premiu de la Asia Express.


Sorin are un frate care este cel puțin la fel de cunoscut în domeniul lui de activitate. Pentru cei care sunt pasionați de snooker, vocea lui Daniel Bontea este una extrem de familiară. De mai bine de 20 de ani, fratele juratului de la Chefi la Cuțite îi însoțește pe cei care urmăresc acest sport.


Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Sorin Bontea

Daniel Bontea este în vârstă de 59 de ani. A fost campion național de snooker, iar acum este unul dintre cei mai mari comentatori de snooker din România. Are o vechime în acest domeniu de peste două decenii și reușește să atragă și acum tinerii spre acest sport, conform Spynews.

Și fiica și fiul lui Sorin Bontea au început să devină mai vizibili în online, prin intermediul rețelelor de socializare. Însă, se pare că soția juratului de la Antena 1 se încăpățânează să rămână ascunsă.


Citește și: Chef Sorin Bontea a pus la loc cele 9 kilograme pierdute la Asia Express.Ce truc are pentru a slăbi, atunci când se îngrașă vizibil / INTERVIU

Citește și: Gabriel Dorobanțu, declarații dureroase după ce a avut COVID-19: „Mi-a fost afectat tot trupul'

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:’Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace’/ EXCLUSIV


Ce povestea Sorin Bontea despre fiica lui

Miruna este deosebit de frumoasă, dar și talentată în bucătărie. I-a cucerit pe telespectatorii Chefi la Cuțite atunci când a venit și l-a surprins pe Sorin cu un desert savuros.

‘Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr…cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!, a scris Sorin Bontea pe rețelele de socializare, în dreptul unor fotografii cu fiica sa.


„În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!, mărturisea Sorin Bontea, după ce fiica lui a apărut la Chefi la Cuțite.


Cine este soția lui Sorin Bontea

Pe cât de faimos este Sorin Bontea, pe atât de discretă este soția sa, care nu apare niciodată în public alături de el și evită cât poate lumina reflectoarelor. Singura fotografie care a apărut în spațiul public cu cei doi este cea din ziua nunții, din 1994. Cei doi sunt căsătoriți de peste 25 de ani și au împreună doi copii, Miruna și Iulian.

Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească, a spus Sorin Bontea într-una din rarele intervenții despre soția sa.