Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Smiley, Filip Maria. "Ne completăm perfect!"

 Dumba Gabriela
.

Smiley are o relație foarte bună cu fratele lui și chiar dacă Filip Maria nu apare în fața camerei de filmat, el este omul din umbră, cel care are grijă ca toate visele lui Smiley să prindă viață. Atât casa de discuri, cât și studioul HaHaHa Production reprezintă cele mai performante companii din industria muzicală autohtonă, iar fratele lui Smiley este cel care le conduce.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Filip Maria are 29 de ani și este omul care se ocupă îndeaproape de bunul mers al studioului de producție muzicală al lui Smiley. Este manager și își ajută fratele pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună. Și o face atât de bine, încât a fost și premiat pentru munca lui.

652x450_187288-filip-maria652x450_187288-filip-maria

La finalul anului 2019, Filip a fost distins cu mai multe premii, prin care i-au fost recunoscute performanțele, printre acestea primind distincția „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top'.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică.

Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul', susținea Smiley, la scurt timp după ce fratele său a fost premiat.

„Am fost uimit şi măgulit când am auzit că am câştigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalităţi atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă.

De şase ani, pe lângă frate, mama, tata, numesc „familie” şi colegii de la HaHaHa Production, compozitori, producători, artişti, echipa de management şi administrare.

Premiul pe care eu l-am primit este în egală măsură şi premiul lor. Eu cred că România are nevoie de entertainment în business şi de business în entertainment şi le mulţumesc celor care ne ajută şi ne încurajează să ne continuăm visul şi drumul către cea mai buna piesă, a declarat Filip Maria imediat după ce a primit trofeul.

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată:'Nu realizează că…'

Citește și: Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9!Ce semnificație are 9 în numerologie

Citește și: Laura Cosoi, mesaj pentru Smiley, după ce Gina Pistol a născut:’Li se întâmplă ce merită’

Mama fraților Smiley și Filip Maria, extrem de mândră

La Gala Capital din 2019 au participat şi mama lui Filip, Smiley, fratele său, şi o mulţime de colegi din echipa HaHaHa Production.

„Sunt fericită că am doi băieţi campioni şi că fiecare dintre ei şi-a găsit vocaţia şi face ce îi place. Faptul că ei lucrează împreună şi că sunt fericiţi să construiască un proiect atât de frumos mă bucură foarte mult. Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac, să fie oneşti, să iubească oamenii şi să pună pasiune şi iubire în profesia lor, ca să fie fericiţi şi împliniţi. M-am bucurat nespus să-l văd şi pe Filip pe scena unde în 99% din cazuri este biroul lui Andrei, a spus plină de emoţie Ioana Maria, mama lui Filip şi a lui Smiley, potrivit adevarul.ro.

Smiley și fratele său, Filip, seamănă foarte bine între ei, ceea ce au observat și internauții, atunci când artistul a postat o fotografie cu el pe Instagram: Semeni foarte bine cu fratele tău, Frumoși, Copy paste, Frumoasă poză, Superbi, Familie frumoasă.

Ce a făcut Smiley înainte de a se lansa în muzică

Puțini știu, însă, ce a făcut Smiley înainte de a deveni cântăreț. Partenerul Ginei Pistol a spus cum a câștigat primii bani.

Smiley a declarat la ProFM că a vândut pepeni în piață cu un văr de-al mamei sale și astfel a câștigat primii bani. La vremea aceea, artistul se urca pe tarabă şi striga Hai la pepeni, neamule!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton