Cum arată și cu ce se ocupă fiul Nadiei Comăneci. Dylan a împlinit 16 ani și este pasionat de sport

.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul Nadiei Comăneci. Fosta gimnastă trăiește de ani buni în Statele Unite și este căsătorită din 1996 cu Bart Conner. Cei doi au împreună un băiat, Dylan Paul Conner, care a împlinit 16 ani. Într-un interviu recent, Nadia Comăneci a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său și despre pasiunile acestuia. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Fosta gimnastă și soțul ei s-au cunoscut în 1976, în cadrul unui concurs de gimnastică care s-a desfășurat la New York. Bart Conner este fost membru al echipei masculine de gimnastică a SUA. După două decenii, cei doi s-au regăsit și au decis să-și unească destinele. În iunie 2006, Nadia Comăneci a adus pe lume un băiat, pe Dylan Paul. Recent, tânărul a împlinit 16 ani și este pasionat de sport, asemenea părinților săi. Fosta gimnastă a susținut că fiul ei a practicat mai multe sporturi, inclusiv gimnastica artistică. Mai mult, cu ocazia zilei sale de naștere, Dylan a primit un cadou neașteptat.


Cum arată și cu ce se ocupă fiul Nadiei Comăneci. Fosta gimnastă a mărturisit că este mândră de fiul ei și că i-a oferit libertatea de a-și alege propriul drum în viață. Mai mult, aceasta este de părere că Dylan a moștenit determinarea ei.

Citește și: Ce relație are Larisa Iordache cu Nadia Comăneci:„Mereu îmi scrie…’/ EXCLUSIV


Citește și: Ce meniu pregătește Nadia Comăneci pentru Paște:'În Statele Unite nu se mănâncă miel'

Citește și: Cristina Șișcanu, adevărul despre începutul relației cu Mădălin Ionescu.A fost acuzată că l-a despărțit de soție: „A fost un șoc'

Citește și: Mara Bănică, scandal cu ceilalți colegi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Extraordinar de ipocrită. Vorbește parazitul din ea’

Cum arată și cu ce se ocupă fiul Nadiei Comăneci

În luna iunie, fiul Nadiei Comăneci a împlinit 16 ani. Cu această ocazie, Dylan a primit de la părinții săi o călătorie VIP, de trei zile, la faimoasa competiție de curse Indy 500 în Indianapolis. Sportiva a susținut că a fost întotdeauna alături de fiul ei, însă fără a încerca să-i influențeze deciziile.


 „Ca toate mamele cred, sunt foarte mândră de copilul meu. L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el.

Recent, Dylan a împlinit 16 ani, iar de ziua lui a primit o călătorie VIP, de trei zile, la faimoasa competiție de curse Indy 500 în Indianapolis’, a susținut Nadia Comăneci, potrivit impact.ro.


„A practicat multe sporturi’

Dylan le calcă pe urme părinților săi și a moștenit pasiunea pentru sport. O bună bucată de vreme, acesta a practicat gimnastica, însă, ulterior, s-a oprit la sporturile cu motor. Mai mult, Nadia Comăneci a dezvăluit că fiul ei este într-o relație și a cunoscut-o pe cea care îi este parteneră.

„El a practicat multe sporturi. A făcut și gimnastică, o perioadă, ca o bază bună de mișcare. În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car’, a adăugat fosta gimnastă, potrivit sursei citate.


Cum se menține Nadia Comăneci în formă

Nadia Comăneci a mărturisit că face mișcare în fiecare zi pentru a se menține în formă. Mai mult, aceasta este atentă la alimentație și încearcă să mănânce cât mai echilibrat.


„În fiecare zi, fac mișcare cel puțin 30-40 de minute. Atunci când sunt acasă, merg la sala de gimnastică. Și acum mai urc pe bârnă… Mișcarea e importantă la orice vârstă, pentru a te menține în formă. Vorba aceea, minte sănătoasă, în corp sănătos. Iar când sunt plecată, mă asigur dinainte că hotelul are o sală de fitness. Dacă nu există vreuna în apropiere, mă antrenez în cameră. De asemenea, mănânc cât se poate de echilibrat și îmi place mult să mă plimb’, a adăugat fosta gimnastă.