Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Nico, la 31 de ani: "A terminat Dreptul, dar e axată pe alte lucruri"

.

Alexandra, fiica lui Nico, pe care o lumea a cunoscut-o mai bine după participarea la Asia Express, a terminat Facultatea de Drept, dar nu profesează în domeniu. Nico spune că fiica ei are alte pasiuni, deocamdată, și nu o încântă să fie avocat. Cântăreața a dezvăluit cu ce se ocupă Alexandra acum, la 31 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Alexandra, fiica lui Nico, iubește televiziunea, iar participarea la Asia Express și alte emisiuni TV împreună cu mama ei, i-a alimentat dragostea pentru TV. Astfel, deși a terminat Dreptul, Alexandra are cu totul alte înclinații și a luat decizia de a pune în așteptare acest domeniu, fiind mult prea încântată de televiziune.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Nico, la 31 de ani


Nico a dezvăluit că fiica ei lucrează la un post TV din Ploiești, iar pentru asta face naveta zilnic, însă nimic nu este prea greu atunci când iubești ceea ce faci.

A terminat Dreptul, dar deocamdată e axată pe alte lucruri. Își trăiește tinerețea, face sport, fitness, aerobic. Avem vacanțe la mare, dar fiecare merge separat.

E destul de mare, are iubit, lucrează de aproape un an la un post de televiziune din Ploiești, unde prezintă știri sportive.

Face naveta zilnic, stă în București și e cam obositor„, a declarat Nico pentru impact.ro.


Citește și: De ce Răzvan Simion și Dani Oțil nu se ceartă niciodată:„Nu avem bani să ne dăm împrumut și nici aceleași gusturi la femei

Citește și: Soprana Irina Baianț se iubește cu un bărbat celebru de la Antena 1.Cu cine și-a refăcut viața după despărțirea de Doru Todoruț, de la Deepcentral

Fiica lui Nico este pasionată și de sport

Pasionată de fitness, Alexandra Matei se mândrește cu abdomenul sau cu patretele pe rețelele de socializare.


Bruneta postează o mulțime de imagini și filmulete de la sala de fitness, acolo unde muncește din greu pentru a-și menține formele perfecte.

Și la Asia Express s-a văzut că este în formă maximă și arată ca un model de podium.

Ea niciodată nu și-a ascuns vârsta pentru că e mândră de ea. Ca și mine, moștenește o genă foarte bună. Arată cu 10 ani în minus! Are o genă bună’, spunea Nico despre fiica ei.

Alexandra nu a fost prima dată la TV cu ocazia Asia Express, ea a mai participat, în urmă cu câțiva ani, la un show de supraviețuire, unde însă nu a rezistat decât două săptămâni. Iar acolo s-a văzut și mai bine în ce condiție fizică de invidiat este!


Nico are o relație senzațională cu fiica ei

Nico a adus-o pe lume pe Alexandra când avea numai 20 de ani.

Deși mama arată că o soră, conflictele apar întotdeauna acolo unde este iubire adevărată. Într-adevăr, relația pe care o am cu mama este similară cu cea dintre două surori.


Aș putea spune că îmi este cea mai bună prietenă cu care vorbesc deschis despre situațiile de viață’, spunea mai demult Alexandra pentru revista VIVA!.