Cum arată și cu ce se ocupă cele trei surori ale lui Mihai Gâdea. Familia vedetei Antena 3 locuiește în zone grav afectate de pandemia COVID-19

.

Mihai Gâdea este singurul din familia sa care a hotărât să rămână în România. Atât cele trei surori ale sale, cât și părinții locuiesc departe de țară, în zone care sunt grav afectate de pandemia COVID-19, respectiv Spania și America. Surorile lui Mihai Gâdea, însă, nu-și pierd speranța că totul va fi bine, până la urmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Seara trecută, Mihai Gâdea a făcut o surpriză fanilor emisiunii sale de la Antena 3 și a invitat-o, prin video call, la Sinteza Zilei, pe sora lui, Emi. Însă, puțină lume știe că jurnalistul mai are încă două surori și nici una dintre ele nu locuiește în țară.


Astfel, Emi și Dana locuiesc de ani buni în Spania, acolo unde au o casă și părinții lor, Titi și Rodica, scrie wowbiz.ro. Puțini știu că tatăl lui Mihai Gâdea este un pastor adventist foarte apreciat de comunitatea românească de lângă Madrid. De asemenea, Emi, sora cea mică a jurnalistului, lucrează la o bancă în Madrid, iar Dana este măritată și se ocupă de creșterea celor doi copii, o fată și un băiat.


Nu în ultimul rând, sora cea mare a familiei, Alina, este măritată cu un cetățean român și stabilită alături de acesta în Statele Unite. Se pare că în prezent lucrează pe un post de secretară la o universitate din statul american Michigan.


La un moment dat, se afirma, în spațiul public că și Mihai Gâdea este pastor, însă vedeta Antena 3 a infirmat acest lucru: „Nu sunt pastor şi-mi pare rău că nu sunt. Mi-aş fi dorit să fiu. (….) Nu pot să fiu stânjenit pentru că tatăl meu este pastor. Faţă de părinţii mei am toată preţuirea’.

Am învățat să trăim în noua normalitate!'

Invitată de la distanță la Sinteza Zilei, Emi a povestit cum este viața în Spania, de când a izbucnit pandemia COVID-19 și a depănat, împreuna cu fratele ei, amintiri din copilăria lor fără griji. Totodată, au făcut și o paralelă între viața din Spania și cea din România, în contextul actual.


Emi este mezina familiei Gâdea și a luat drumul străinătății în urmă cu mulți ani. Cea mai mică dintre copiii Gâdea locuiește în Spania, la Madrid, alături de soțul ei și cei doi copii, Noah și Mateo.

Când vine vorba de cariera profesională, Emi muncește din greu, iar meseria sa este una extrem de importantă. Mezina familiei lucra în trecut la o bancă, însă acum s-a mutat către o companie puternică din țară. Emi a povestit cum criza epidemiologică a fost ținută sub control de conducerea companiei, fără a se crea prea multă panică printre angajați.


În timpul izolării, sora lui Mihai Gâdea susține că a petrecut mai mult timp cu familia și se bucură că a reușit să iasă din agitația de zi cu zi, care îi răpea din momentele prețioase alături de copii.

„Zilele au trecut și lucrurile au început să redevină normale. Cred, de fapt sigur, a fost ocazia noastră și a multor familii să ieșim un pic din ritmul frenetic pe care îl trăiam.’, a spus sora lui Mihai Gâdea.

Emi este o femeie pozitivă, care speră ca lucrurile să se reîntoarcă la normal și să retrăiască din nou ceea ce înainte era perfect obișnuit.


„Prefer să rămân cu senzația lucrurilor pozitive. Am învățat să trăim în noua normalitate. […] Lucrul pe care cel mai mult l-am învățat a fost să ne bucurăm mai mult de lucrurile mici.’, a declarat Emi.

În Spania, peste 20.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus, nu mai puțin de 198.674 de oameni fiind infectați, conform ultimelor informații. În Statele Unite ale Americii au fost confirmate cu noul coronavirus 770.564 de persoane, iar numărul deceselor a depășit cifra de 40.000, statul New York fiind cel mai afectat.


Și Mihai Gâdea are o familie frumoasă!

Pe cât de cunoscut este el, pe atât de discretă este soția vedetei Antena 3 și foarte zgârcită cu aparițiile publice. Agatha Kuri și Mihai Gâdea sunt împreună de 17 ani. Ea este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. Agatha participă la competiții de triathlon, un sport extrem de dificil, care este compus din mai multe trei discipline: înot, bicicleta și alergare.


Pe de altă parte, fiica lor, Karina, este pasionată de muzică și când avea doar 12 ani a lansat un videoclip pe YouTube.

În august, Karina Maisha a împlinit 18 ani și vedeta Antena 3 i-a pregătit o surpriză specială: un moment de karaoke prin care i-a spus, în versuri, cât de mult o iubește