Cum arată și cu ce se ocupă Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei. Trăiește o viață de vis în Canada

 Lupescu Anca
.

Leonard Doroftei este extrem de mândru de fiul său, Adrian. El locuiește în Canada de aproximativ un an, atunci când familia lui a luat decizia de a profita de o oportunitate unică în viață. Leonard Doroftei a avut probleme financiare în România, după ce reprezentanții Primăriei Ploiești l-au somat să părăsească sediul restaurantului din centrul orașului. El și-a mutat afacerea sub peluza stadionului Ilie Oană, însă nu a mai funcționat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Leonard Doroftei și-a luat viața în propriile mâini. El a vorbit despre cum și-a câștigat independența față de părinți, dar mai ales despre viața de senzație pe care o trăiește în anii tinereții.

„Sunt produsul familiei mele. Sunt tot ceea ce am trăit în ultimii 23 de ani și lucrul ăsta a plecat din dragostea lor. De la mama am învățat să fiu punctual și de la tata să fiu perseverent. Canada este casa mea și va rămâne întotdeauna casa mea, la fel cum este și România. Părinții mei m-au ajutat enorm. Aveam bani să îmi iau mașină, aveam bani să dau avansul pentru apartament, aveam bani pentru a trăi liniștit, dar de asta m-am și angajat, pentru că am vrut să văd cum este să trăiești singur. Angajam însoțitoare de zbor și acum îmi vine să zâmbesc pentru că a fost cel mai tare job pe care am putut să îș găsesc vreodată.', a spus Adrian Doroftei pentru spynews.ro.

Adrian Doroftei a și-a luat viața în propriile mâini. Potrivit acestuia, primii săi bani câștigați au fost și cheltuiți imediat într-un restaurant, fiind și acum rușinat de acest lucru.

„Cu primii bani o să mă fac de râs. Am fost la restaurant și am cheltuit aproape tot salariul și mi-am mai luat o pereche de ochelari destul de scumpi pe care îi regret în momentul de față. Mama a fost șocată, nu se aștepta să mă vadă în ipostaza de salariat.'

2015111504300720151115043007

Adrian Doroftei a mărturisit că de multe ori au fost situații când oamenii din jurul lui au încercat să se infiltreze în cercul lui de apropiați doar pentru a fi aproape de băiatul marelui campion mondial la box.

„Am ajuns la concluzia că îmi fac prieteni, iubite, numai din cauza asta pentru că este un nume greu care atârnă deasupra mea cumva. Nu pot face decât să respect asta și să încerc să îi aduc onoare.'

Leonard Doroftei povestește cum e viața în Canada

Leonard Doroftei, care s-a stabilit în Canada în vara anului 2019, vorbește despre schimbările la care a fost nevoit să se adapteze și cum este viața peste hotare, în plină pandemie de coronavirus.

Fostul pugilist român în vârstă de 49 de ani susține că petrece foart emult timp în casă în această perioadă, iese doar pentru cumpărături, când este cazul. În puținele dăți când a ieșit a menționat că nu a văzut armată pe stradă, nu știe dacă se dau amenzi, cert este că se respectă măsurile de igienă.

„Sunt în casă de 10 zile, mai fac 2, 3 flotări, să nu se umfle mușchiul prea tare. Fac o fântână în curte, îmi mai fac de lucru. Începe din zi în zi să fie mai rău. Nici nu ai idee ce să mai zici. Aseară, după 10 zile, am ieșit afară să cumpăr niște pâine.

Citește și:

Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican! De ce a vrut să se sinucidă

Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: ‘Da, mă mărit’

Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel: „Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea'

În magazin era dezinfectant peste tot. Când intri te speli, oamenii țin distanță și la rând, la cumpărături. Te simți ca în basmele cu Harap Alb. Armata chiar nu am văzut. Nu știu dacă sunt amenzi, v-am zis că nu am ieșit. Aș fi vrut să alerg pe stradă, ca Rocky’, a declarat Doroftei la TV Digi Sport.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton